Csillagos Ég, Ibafa (Baranya), Hongarije

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Charlotte de weirdt
een jaar geleden

Net terug van een heerlijke vakantie in csillagos hely ✨ en jeetje, wat hebben we genoten van de rust en de stilte! Vanuit je huisje loop je zo de weilanden en bossen in. 🌾🌱🍀🌳🌲 Een waar paradijs voor onze Vizsla 🐕 die voor het eerst mee was op reis. Echt een droombestemming om samen met je trouwe viervoeter 🐾 heen te gaan. Geen regeltjes van dit mag niet en dat mag wel, gewoon heerlijk doen wat je wil en genieten 🙌🏻👍🏻👌🏻 Toen we toekwamen werden we meteen hartelijk ontvangen door Cor en Ro waar we een drankje 🍷🍺 mee nuttigden vooraleer naar ons huisje te gaan. In ons huisje stond een lekker flesje wijn 🍷 voor ons klaar alsook wat lekkers voor onze hond 🍖🍗. Tijdens de aankomstmaaltijd 's avonds voelden we ons ook meteen thuis en deel van het gezin 👨‍👩‍👧‍👧💑 Wij hebben er zelf voor gekozen om enorm op onszelf te zijn tijdens deze vakantie daar we daar even nood aan hadden maar wie wil kan elke dag gezellig mee eten met Cor, Ro en de kinderen 🍲🍛🥘🍦🍨 Maar ondanks het feit dat we niet zo heel veel tijd hebben doorgebracht met hen heeft elk een van hen een warme plek in ons hart. Het zijn zo'n hartelijke mensen! Tijdens de "afscheidsborrel" voelde je ook gewoon aan elke knuffel de warmte en liefde die dit gezin bezit 💛💚💙💜❤️ Dus lieve Cor, Ro, Carissa, Celicia, Lenienne, Lucky en Suze: bedankt ☺️en heeeeeeeeeeel veel liefs uit het minder zonnige, minder rustgevende België 😘😘😘

Reageer
Anne
een jaar geleden

Wat een fijne plek en leuke, lieve mensen! Genoten van het huis, de ruimte, tuin en zwembad, de paardjes als buren en de gezellige avonden op de veranda! Dank jullie wel!

Reageer
Maria
2 jaar geleden

We hebben een heerlijke ontspannen vakantie gehad samen met onze hond. De rust en vrijheid zijn een echt genot.
Het huisje is voorzien van alle gemakken en je zit werkelijk aan de rand van het natuurgebied. We hebben dan ook fijne wandelingen gemaakt in het prachtige omringende landschap. En daarbij niet alleen van de variabele uitzichten genoten, maar ook van de herten en allerlei soorten vogels die we geregeld tegenkwamen.
Een echte aanrader!

Reageer

Reactie plaatsen