Home » alles overgenomen kan weg

Siriushoeve, Rhauderfehn, Nedersaksen, Duitsland

Meerdere 

prive en gezamenlijk

2 x 4 en 1 x 6

2 x 2 en 1 x 3

vijvertje op terrein

Geschikt als
groepsaccommodatieOmschrijving:
Drie hondvriendelijke vakantiewoningen
op een volledig omheind grondstuk

Zoekt u rust en ontspanning met gelukkige honden? Dan bent u op de Siriushoeve aan het juiste adres. Op de Siriushoeve viert u uw vakantie met de honden zoals die zijn moet. Onze drie hondvriendelijke vakantiewoningen  zijn rustig gelegen, aan het eind van een doodlopende landweg. Het totale grondstuk van 7000m2 is volledig omheind, zodat uw honden vrij rond kunnen lopen, zonder te ontsnappen. En hoe ontspannen is het, wanneer uw hond zich naast u neer legt terwijl u relaxed in uw tuinstoel zit, nadat hij heerlijk gerend of gestoeid heeft met zijn soortgenoten in onze speelweide. Dan kunt ook u zich ontspannen en genieten van uw vakantie, zonder voortdurend en met de lijn in de hand, uw hond in de gaten te moeten houden..

 

De Siriushoeve ligt in het Ostfriesische Rhauderfehn in Duitsland vlak over de Nederlandse grens. Rhauderfehn behoort tot het zuidelijke gedeelte van Ostfriesland. Ostfriesland is een waar hondenparadijs. Een landschap dat zich kenmerkt door een 3-eenheid van oude boomwallen, water en natuurgebieden, bieden zowel hond als baasje bijna onbeperkte vrijheid. 

 

Bij ons op de Sirushoeve is alles gericht op een heerlijke vakantie met uw honden. Of uw hond nu groot of klein is, u met één of meerdere honden komt, bij ons zijn alle honden welkom. En bovenal:
Honden verblijven op de Siriushoeve altijd gratis! 
Bekijk de website voor meer info en beschrijving van de woningen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen