Chalet 104, Gellik, Limburg, Belgie

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Jo de kok
17 uur geleden

We zijn met 2 personen en een hond hebben jullie nog wat vrij
In de buurt van limburg

Reageer
Fam stoop
4 dagen geleden

Wij zijn voor het eerst in huisje 104 geweest van 27 juli t/'m 10 augustus. Alleen de rust al is heerlijk. Het is zeker een aanrader, onze honden hebben heerlijk in de tuin vertoeft en o wat waren ze boos als ze savonds naar binnen moesten. Voor ons zeker een huisje om weer naar toe te gaan met ons gezin en 3 grote honden.

Reageer
Wietske Janssen
een maand geleden

Samen met mijn Witte Herder Senna een heerlijk weekje hier doorgebracht. Huisje 104 ligt echt midden in het bos waar je mooie wandelingen kunt maken. (wandelkaart in het huisje aanwezig) faciliteiten zijn dichtbij. Huisje 104 is meer dan volledig ingericht. Kan geen min puntje bedenken. Bij aankomst was het huisje echt schoon met idd een snack voor de hond en een wijntje dat al koud stond voor de baas. Echt genieten. Echt een aanrader dus!

Reageer
Fam van den Broek
2 maanden geleden

Weekend 30Juni 2018

Heerlijk huisje ook met hogere themperaturen zoals dit weekend 32/33 C 😎 goed te doen. Er zijn diverse ventilatoren aanwezig. De slaapkamer heeft een plakhor tegen de muggen ed. Er is een schelp aanwezig voor verkoeling van de dogs. Omheining is overal minimaal 1m hoog. Wij hebben een krachtig ras bij. Bull Terrier en AM Staffen een roedel van 4. Deze blijven keurig achter de omheining en gaan er ook niet overheen. Wij hebben genoten van een heerlijk zomer weekend in een heerlijk huisje op een gezellig chaletpark. Ook het onthaal was super. Er lag een flesje rosé koud en er stond een lief welkomst kaartje van de eigenaren. Het huisje zelf is gezellig schoon en meer dan compleet. Wij gaan weer graag terug komen😃

Reageer
Jolanda
2 maanden geleden

Wij zijn van 22-06-2018 tot 29-06-2018 in huisje 104 geweest.
Heerlijk huisje met een nog heerlijker tuin.
Ideaal voor mensen met honden.
Alles is aanwezig in het huisje.
Op tafel een fles rosé en snacks voor de honden als welkom.
Lekker hoor.
Zeker een aanrader

Reageer
Ludo, Maria en onze golden Bo
2 maanden geleden

Hier hebben we rust gevonden in een super uitgerust vakantiehuisje. Spijtig hadden we er geen internet en Wi-Fi maar dit werd ruimschoots gecompenseerd door de vele wandelingen en het WK voetbal op tv. We hebben er van genoten.

Reageer
Jacquelien
2 maanden geleden

Heerlijk week gehad. Alles was super geregeld, leuk contact vooraf en een zeer welkom gevoel. De hondjes konden het terrein niet af. Bij het boeken wisten we nog niet dat we een pup mee zouden hebben en die kon nergens ontsnappen. Leuke buren, ze zijn aan het verbouwen en hebben heel goed rekening gehouden met ons! Een aanrader 👍.

Reageer
alice
2 maanden geleden

heerlijk en gezellig verblijf gehad, zowel voor ons als voor de hondjes,
zeer gastvrij ontvangen ,
Het hele verblijf is zeker een aanrader, daarom tot ziens.
wij wensen alle gasten een fijn verblijf

Reageer
Frank en Jacqueline
3 maanden geleden

Onze 1e keer op dit geweldige plekje met onze 2 hondjes Saya en Luna...heerlijke omgeving, veilige plek voor de hondjes, mooi stukje natuur en alles aanwezig. Mede dankzij het weer een super vakantie gehad!!! Een aanrader!!

Reageer
Adriana en Michel
3 maanden geleden

Pinksterweekend ons 4de verblijf. Wederom enorm genoten. Ons 4tal heeft weer genoten in en om het bos en in de tuin. Wij gaan zeker weer terug komen.

Reageer

Reactie plaatsen