Home » Belgie » Limburg (BE) » Vakantiewoning De bloesem

Vakantiewoning de Bloesem, Hasselt, Limburg, Belgie

4+

5 are, 180cm hoog

2-4

1Wij zijn Lesley en Peter en we nodigen jullie uit om te komen genieten van de prachtige haspengouwse natuur en de modestad Hasselt vanuit onze comfortabele half vrijstaande vakantiewoning voor 2 tot 4 personen, met een grote privaat omheinde tuin van 5 are en een terras. de vakantiewoning beschikt over een compleet uitgeruste keuken met vaatwasser, woonkamer met flatscreen en dvdspeler, gratis wifi. slaapkamer met terras. badkamer met douche, twee lavabo's, toilet, haardroger,handoekenpakket en commode met babybad. Voor de kinderen is er ook een kinderstoel, babybedje en speelgoed voorzien in de tuin hebben we in de lente en zomer ook een paar speeltoestellen voor de allerkleinste.
Honden zijn bij ons ook van harte welkom, zij kunnen genieten van de grote goed omheinde privétuin van 5are en omheind tot 1m80 ook zijn er eetbakjes voorzien. Kind en hondvriendelijk op vakantie dan bent u bij ons op het juiste adres!
Gelegen op de haspengouwse fietsroutes en wandelroutes. Vanuit de woning kan u meteen de natuur in. Het centrum van Hasselt ligt op slechts 3km van onze vakantiewoning met busverbinding voor de deur.
Vanuit de vakantiewoning kan u meteen de velden in wandelen tussen de boomgaarden en bloesems. 
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.