B&B Domaine du Chien, Devant(Rendeux), Luxemburg, Belgie

Onbeperkt

 3 Omschrijving:
Domaine du Chien, een B&B voor het goede doel.
Onder de naam Maison du chien hebben deze eigenaren een opvang voor kansloze gehandicapte en zorgbehoevende honden. De inkomsten van de B&B komen geheel ten goede aan deze opvang
Het gastenverblijf “Domaine du Chien” en het woongedeelte “Maison du Chien” zijn gescheiden van elkaar, de honden verblijven binnen in het woongedeelte “Maison du Chien”.

Het gastengedeelte van het huis is volledig ingericht op het verblijf van hond en mens. Bij binnenkomst is er een zitkamer met openhaard, waar u na een wandeling heerlijk kunt vertoeven. De ontbijtkamer is evenals de gastenkamers op de eerste verdieping. Deze verdieping is bereikbaar via een dichte trap van 10 treden uiteraard met antislip. Ons terrein is volledig omheind.

Vanuit ons huis wandelt men zo de bossen in. Er liggen prachtige uitgestippelde routes klaar van één tot zeven uur en mocht men toch verdwalen dan wordt men natuurlijk opgehaald. Op wandelafstand vind u de Beverdammen, het arboretum van Lenoir en de Kapele van Saint Thibaut. Op 20 minuten rijden vind u de mooie en gezellige stadjes La Roche en Hotton. En een half uurtje bij ons vandaan het kleinste stadje van de wereld, Durbuy.

Op alle drie de kamers zijn er voor de viervoeters biabedden en/of hondenkussens, drink en etensbakken aanwezig evenals handdoeken om de honden bij slecht weer schoon en droog te kunnen maken.
Voor de twee benige gasten eveneens heerlijke boxsprings, handdoeken en natuurlijk een vegetarisch ontbijt met alleen biologische produkten. De honden mogen overal los, zij mogen van ons op bed en bank als het van u ook mag. U mag met één, zeven of meer honden komen.

Er zijn drie verschillende kamers:
De Retriever kamer met een grote gescheiden badkamer met bad.
De Mollosser kamer bestaat uit een grote slaapkamer een kleinere zit/slaapkamer en een grote afgescheiden badkamer met bad.
De Wolvenkamer heeft een slaapkamer, zitkamer en een aparte badkamer met douche.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen