Home » Belgie » Namen » Gites in Maffe

3 gites, Maffe, Namen, Belgie

Meerdere in overleg

privetuin bij elke woning
120 cm en hoger

2 tot 6 

1 of 2

Omschrijving:

Onder de rook van het schilderachtige en toeristische stadje Durbuy, "het kleinste stadje ter wereld", ligt het Ardeense dorpje Maffe.

Van een imposante, oude boerenhoeve uit 1866, die nog steeds die sfeer en de rust van vroegere tijden uitademt, werd een gedeelte omgetoverd in sfeervolle moderne gîtes.

In de omgeving van Maffe kun je naar het stadje Durbuy op 10 km. Hier zijn 25 horecagelegenheden in allerlei variaties. Je kunt er kanoën en raften op de Ourthe, mountainbikes huren en er is een v.v.v.-kantoor. In de lente en zomer is er ieder weekend wel ergens in de buurt een leuke brocante-markt waar je oude dingen op de kop kunt tikken.

Voor de kinderen is er een speeltuin met trampoline, glijbaan, schommel en speelhut alsook een voetbalveld. Even de deur uit en dan loop je zo naar de bio-winkel waar je ’s morgens terecht kunt voor een lekker vers broodje of baguette en waar je keuze hebt uit meer dan 80 verschillende kaassoorten. “La Ferme André’ is een begrip in de omgeving.

Ieder vakantiehuisjes heeft een aparte tuin, afgezet met gaas en schutting in hoogte variërend van 1m20 tot 2m10.
Honden zijn welkom en gratis, klein én groot, aantal in overleg. (En ook je poes is welkom.)

Achter de tuinen ligt een gezamenlijk omheind speelveldje voor de honden annex trapveldje. (Graag afval opruimen en deponeren in de bakken.)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.