Twin Towers, Rienne, Namen, Belgie

Meerdere

10

4

Omschrijving:

De inkom is ruim en luchtig. Naast de voordeur is er de deur naar de garage; het toilet; twee slaapkamers en de badkamer. Het woongedeelte wordt gescheiden door een glazen wand/deur.

De eetkamer biedt plaats voor tien personen. De meubelen zijn vervaardigd uit oud teakhout. De gedekte tafel geeft een impressie van het aanwezige bestek, borden en glazen. Voor de dranken dien je zelf in te staan!
In de eetkamer tref je nog twee meubelen aan: een wandkastje met gezelschapsspellen en een kleine secretaire. Er is draadloos internet aanwezig.

De zithoek: uitgerust met twee tweezits, een driezit, een open haard met cassette en een Led TV-toestel.

De keuken: uitgerust met een vaatwasser, frigo (in de kelderverdieping staat nog een extra grote frigo), aparte diepvries, kookfornuis met vier bekkens, dubbele spoelbak, diverse kasten voor bestek, potten, kruiden. Voor een frietketel dien je zelf in te staan!


Slaapkamer 1
Ruime tweepersoonskamer met twee aparte boxspring-bedden die tegen elkaar kunnen worden gezet. Twee matrassen van 90cm.
Zicht op de tuin.

Slaapkamer 2
Ruime tweepersoonskamer met een bed in notenlaar van 1m60cm (twee matrassen van 80 cm). Vanuit deze kamer kijk je uit op de straatkant. In alle slaapkamers kunnen de ramen in kipstand worden geplaatst. Deze ramen zijn voorzien van muggengaas.

De badkamer op de benedenverdieping bestaat uit een regendouche, toilet en lavabo.

Het toilet
Naast de slaapkamers is er ook nog een extra toilet voorzien. Verder kan iedereen zich daar wel een voorstelling bij maken...
De bovenverdieping: bestaat uit een overloop, twee grote slaapkamers en een badkamer

Slaapkamer 3
De slaapkamer aan de westkant heeft de accommodatie voor drie personen. De drie aparte bedden (waarvan de twee boxsprings tegen elkaar kunnen worden gezet, hebben matrassen van 90 cm. De slaapkamers boven hebben ingemaakte kasten.

Slaapkamer 4
Deze kamer aan de oostzijde bestaat uit een dubbelbed boxspring van 1m60 (één matras) en een éénpersoonsbed van 90 cm.

Badkamer 2
Deze extra badkamer biedt alle comfort voor onze gasten: douche, hangtoilet, lavabo met grote spiegel. De boiler is er op voorzien dat er op hetzelfde moment zowel beneden als boven kan worden gedoucht.

De tuin
De tuin heeft een oppervlakte van 1500 vierkante meter en is volledig omheind. Een klein vijvertje schept rust en is aangenaam om naar te kijken. Verder is er een barbecue, tuintafel in teak en 10 stoelen.

De kelderverdieping: bestaat uit een garage voor twee personenwagens,
een stookruimte en een bijkelder waar een grote frigo staat.
Een voetbaltafel staat ter beschikking.
Er is ook een privé gedeelte waar wij onze persoonlijke spullen
en het poetsgerief stapelen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.