Appartement Blankenberge aan zee, West Vlaanderen, BE

2 grote of 4 kleine

2-4

1Omschrijving:
Vakantie-appartement zeer centraal gelegen in Blankenberge aan de Belgische kust op 200 meter van de Zeedijk en het strand
Het appartement heeft 2 woon/slaap-vertrekken van ong. 4.30 bij 2.50 mtr., een aparte keuken en badkamer met zitbad, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is er een ruim balkon. Het is geschikt voor max. 4 personen. Er staan twee 2-persoons slaapbanken, een eethoek en kasten.

 

Er is een TV, DVD-speler, Video en Radio-CD speler aanwezig. Tevens zijn er een aantal video’s en DVD’s, ook voor kinderen. Ook zijn er diverse leesboeken en gezelschapsspelletjes in het appartement.  Er is geen Wi-Fi in het appartement. In de diverse restaurants is vaak gratis Wi-Fi. U kunt daar altijd de code vragen, zodat u toch even kan internetten.Verder is het goed voorzien qua glaswerk, pannen, borden bestek, combimagnetron, senseo-apparaat enz. 

 Het appartement ligt aan de achterzijde van het gebouw in een rustige straat op de eerste verdieping, dus weinig last van lawaai. 

Helaas is er geen lift in het gebouw. De trap is echter een veilige dichte trap met rechte treden (dus geen wenteltrap) en een degelijke leuning. De trap is bekleed met vloer-bedekking. Het appartementsgebouw is een charmant en authentiek pand. 

Zeer gunstige ligging op 200 meter van zee:

De ligging van het appartement (bij groene stip) is zeer centraal op ong. 50 mtr van de jachthaven en een recreatieparkje met tennisbanen, midgetgolf en jeux de boulesbanen, kinderkartbaan en een speeltuin. De boulevard en het strand liggen op 200 mtr afstand. Bij jachthaven zijn veel gezellige en trendy café’s en restaurantjes te vinden. Het gezellige centrum ligt op ong. 5 min. lopen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op een afstand van 5-10 min. lopen.

Blankenberge is een levendige badplaats waar meer dan voldoende restaurantjes, cafeetjes en andere uitgaansgelegenheden zijn. Tevens heeft Blankenberge een zeer aantrekkelijk aanbod van winkels enz. Natuurlijk zijn de zee, het strand en de jachthaven de grote trekpleisters. In de omgeving is ook genoeg te doen en te zien. Blankenberge ligt op 16 km van de gezellige stad Brugge.
Met de tram kunt u de overige kustplaatsen (zoals Knokke, Zeebrugge, Den Haan, Oostende enz.) gemakkelijk bereiken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.