Chalet, Asel Am Edersee, Hessen, Duitsland

Max 2

5-6

3

Omschrijving:
In het prachtige dorpje Asel am Edersee (gemeente Vöhl) staat dit romantische 5 persoons chalet, met een prachtige tuin (met buitenkachel) met beekje en grote natuurvijver. In de enorme tuin (1950 m2) heeft u alle privacy. NB: gezien de grote vijver in de tuin, (ca. 1 meter diep) is deze vakantiewoning niet geschikt voor gezin met zeer jonge kinderen! Gezien de trap is dit huis niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Dit huisje heeft een zeer rustige ligging nabij het dorpje Asel (1 KM), en vlakbij de Edersee (700 meter van het huis). Het stadje Vöhl (met restaurants, winkels en supermarkt) ligt op 2 KM van het chalet en is daardoor ook makkelijk per fiets te bereiken.

100 meter van de vakantiewoning beginnen talrijke wandelroutes. Het natuurgebied rond het chalet is rijk aan afwisseling, met diepe rivierdalen en bergen. U kunt genieten van de afwisselende flora en fauna (wasbeertjes, herten, vossen, zwijnen, roofvogels).

Uw hond is hier natuurlijk ook welkom.

Slaapkamers, badkamer

 Op de begane grond bevinden zich 2 grote slaapkamers, met elk een uitgang naar de tuin, 1 kleine slaapkamer, de badkamer (douche, wastafel, WC en een wasmachine en wasdroger) en nog een aparte gasten WC. Het huis telt 5-6 slaapplaatsen. Voor kussens en dekbedden hoeft u niet te zorgen, want die zijn aanwezig.

 

Woonkamer/ keuken/ terras

Op de 1e verdieping bevindt zich de gang, de woonkamer (met open haard), de eetkamer en de luxe keuken (met vaatwasser, oven/grill, inductie koopplaat) en een buitenterras. Er is satelliet-TV met DVD en een CD/radio aanwezig, maar u kunt ook één van de aanwezige spelletjes gebruiken. Ook zijn er wandelkaarten aanwezig en diverse informatie over de omgeving.

      

 Als het weer een beetje meezit kunt u vanaf het terras genieten van het zonnetje. Het huis beschikt over een omheind buitenterras en de zeer grote  niet omheinde tuin met uniek wijds uitzicht op de omgeving en een kabbelend beekje dat uitmondt in een grote natuurvijver (met daarin de goudvisjes Stan en Ollie). Wees vooral niet verrast als u bij zonsondergang bezoek krijgt van een wasberenfamilie (die komen vaak hun voedsel onderdompelen in de natuurvijver) of van enkele reeën. Als het weer een beetje meezit kunt u vanaf het terras genieten van het zonnetje.

 In de schuur staan tuinmeubelen, BBQ en en vind u een houtbijl om het haardhout te kloven.

Let op, de markering op deze kaart geeft de omgeving weer, niet de exacte locatie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.