Siriushoeve, Rhauderfehn, Nedersaksen, Duitsland

Meerdere 

prive en gezamenlijk

2 x 4 en 1 x 6

2 x 2 en 1 x 3

vijvertje op terrein

Geschikt als
groepsaccommodatieOmschrijving:
Drie hondvriendelijke vakantiewoningen
op een volledig omheind grondstuk

Zoekt u rust en ontspanning met gelukkige honden? Dan bent u op de Siriushoeve aan het juiste adres. Op de Siriushoeve viert u uw vakantie met de honden zoals die zijn moet. Onze drie hondvriendelijke vakantiewoningen  zijn rustig gelegen, aan het eind van een doodlopende landweg. Het totale grondstuk van 7000m2 is volledig omheind, zodat uw honden vrij rond kunnen lopen, zonder te ontsnappen. En hoe ontspannen is het, wanneer uw hond zich naast u neer legt terwijl u relaxed in uw tuinstoel zit, nadat hij heerlijk gerend of gestoeid heeft met zijn soortgenoten in onze speelweide. Dan kunt ook u zich ontspannen en genieten van uw vakantie, zonder voortdurend en met de lijn in de hand, uw hond in de gaten te moeten houden..

 

De Siriushoeve ligt in het Ostfriesische Rhauderfehn in Duitsland vlak over de Nederlandse grens. Rhauderfehn behoort tot het zuidelijke gedeelte van Ostfriesland. Ostfriesland is een waar hondenparadijs. Een landschap dat zich kenmerkt door een 3-eenheid van oude boomwallen, water en natuurgebieden, bieden zowel hond als baasje bijna onbeperkte vrijheid. 

 

Bij ons op de Sirushoeve is alles gericht op een heerlijke vakantie met uw honden. Of uw hond nu groot of klein is, u met één of meerdere honden komt, bij ons zijn alle honden welkom. En bovenal:
Honden verblijven op de Siriushoeve altijd gratis! 
Bekijk de website voor meer info en beschrijving van de woningen

Reacties

Yvon Mulder
10 maanden geleden

Alweer even thuis maar nog steeds aan het nagenieten van onze vakantie op de Siriushoeve. Een geweldige locatie voor de honden (en mensen), alles is goed omheind zodat de honden overal vrij konden lopen en spelen. Ook nog eens leuke mensen leren kennen waar wij binnenkort een hondenwandeling mee gaan maken. Klaas en Anouschka jullie hebben alles piekfijn voor elkaar. Een prachtige locatie met oog op detail. Ga zo door!

Ton en Maria
een jaar geleden

Een schoon en fris huisje, genoten van de rust en de stilte die daar is. Wandelen met onze hond in een prachtige omgeving. Leuke restaurantjes waar je ook graag gezien wordt met je hond. Veel gezelligheid met andere gasten terwijl de honden leuk aan het spelen waren. Kortom alle ingrediënten voor een zalige vakantie met je honden. Wij komen zeker terug!

Liesbeth
een jaar geleden

Wij zijn onlangs met onze honden op de Siriushoeve geweest. Vooral omdat hier het gehele terrein omheind is zodat ons oudje Sammy alles op zijn tempo kon doen. Echte wandelingen zitten er voor hem niet meer in. En wat heeft hij genoten! Hij leek even vergeten te zijn dat hij al 15 is. Maar ook wij, als baasjes en Labrador Sienna van 4 hebben genoten. Voor ons is de Siriushoeve een echt paradijsje. Zeer keurig en schoon appartement en veel ruimte voor de honden. Het is heel rustig gelegen maar toch de winkels dichtbij. Een aanrader voor mens en hond.

Klaas en Anouschka
een jaar geleden

Beste meneer/mevrouw MOTWW,
Uiteraard vinden wij het vervelend dat dit door u geconstateerd is. Graag willen wij uitzoeken wat er fout is gegaan. Zou u ons willen mailen welke periode en woning dit betreft?
Mvg,
Klaas en Anouschka van der Hooft

MOTWW
een jaar geleden

Mooie speelweide voor de honden, maar daar blijft het bij. De eigenaar was afval aan het opbranden toen we aankwamen. Het keukengerei vertoonde nog gebruikssporen van de vorige huurders (botervlekken in de pan, vuil bestek). We vonden meerdere zwarte hondenharen op het beddengoed. Niet van onze honden want deze zijn wit. Heel het huisje ruikt naar de sigarettenrook die de eigenaar de hele tijd in zijn mond had. Hier komen wij nooit meer!

Erwin en Sandra
2 jaar geleden

Het was even moeilijk te vinden, maar uiteindelijk toch bij de Siriushoeve aangekomen. De vakantie kon beginnen. Zeker voor de honden die nooit los kunnen, en dan ineens de vrijheid hebben om te kunnen rennen en spelen. Maar ook voor de baasjes was het even wennen, want ja, als het aanlijnen van je honden bijna een tweede natuur is! Onze woning was eenvoudig maar toch gezellig ingericht. En alles wat we nodig hadden was aanwezig. Voor ons is de Siriushoeve een mooie locatie om met de honden heen te gaan.

Patrick en Jeane
2 jaar geleden

Geplaatst op 10-06-2016 (oude site)
Een zeer mooi verblijf op de Siriushoeve gehad. Gastvrije eigenaren en zeker een goede service. Zeker ook onze 5 honden hebben zich goed vermaakt. Spelen en ravotten in de wei, maar ook hele mooie wandelingen met hun in de mooie omgeving gemaakt. A ja,, dat er geen Wifi was, moest even wennen, maar was dan toch wel heel relaxed. Bovendien waren er voldoende wandelkaarten en info uit de omgeving in de woning aanwezig. De Siriushoeve is zeker een aanrader voor een verlof met de honden. Wij gaan hier zeker terug komen.

Marianne van der Zee
2 jaar geleden

Geplaatst op 27-03-2016 (oude site)
Een keurig en net huisje. Ook de tuin is mooi aangelegd en verzorgd. Goed omheind zodat onze Rico en Josja daar heerlijk konden spelen . Wij hebben het allen zeer naar ons zin gehad op de Siriushoeve

Geert Kemper
2 jaar geleden

Geplaatst op 10-02-2016 (oude site)
Pracht locatie voor onze honden. Hebben zich allen heerlijk vermaakt in de speelweide. En als de honden het naar de zin hebben......
Mooie en SCHONE accommodatie. Was heerlijk vertoeven daar.

Loes en Rene
2 jaar geleden

Geplaatst op 03-01-2016 (oude site)
Wij hadden een van de kleinere huisjes. Net en schoon, maar te weinig lichtpunten. Als je in een donkere periode iets wil doen (lezen, handwerken), moet je echt constant aan de eettafel zitten. In de slaapkamer geen bedlampjes o.i.d. . Omdat de bedden staan opgesteld rond de dakbalken, stoot je daar in het donker geheid je hoofd. Achter de voordeur enkele drempels, waarover we diverse malen gestruikeld zijn. Toen we aankwamen bleek er alleen een halve rol toiletpapier aanwezig, verder niets, geen afwas- of schoonmaakmiddel, koffiefilters, moet kennelijk allemaal zelf van huis meegebracht worden. Alleen Duitse tv-zenders en geen wifi. De eigen tuintjes zijn klein en als de honden niet klikken met andere aanwezige honden, moet je voortdurend onderling afspraken maken over de speelveldjes. Tenslotte een erg aanwezige eigenaar. Wij zijn erg gesteld op onze privacy, daarom voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Reactie plaatsen