Home » Duitsland » Noordrijn-Westfalen » Appartement Vidok

Haaren- Waldfeucht,
Appartement Vidok
ONBEPERKT HONDEN,
OMHEINDE TUIN,
max 4 pers, 1 slpkmr, wifi
Website:
www.vidok.nl


 

Reacties

Trudi en Eise
3 jaar geleden

Geplaatst op 27-08-2015 (oude site)
Wij komen hier al vele jaren, met drie of twee honden en hopen dat dit in de toekomst nog vaak herhaald zal worden. Fijn en brandschoon appartement, royaal speelveld voor de honden, eigenaren die er alles aan doen om het jou naar de zin te maken en in de nabije en iets verder gelegen omgeving talloze wandel- en fietsmogelijkheden. En ook bij slecht weer kun je je er best vermaken: Maastricht, Aken, Keulen en Dusseldorf zijn bijvoorbeeld heel makkelijk te bereiken. Super!!!!!

John van Lieshout
3 jaar geleden

Geplaatst op 04-01-2015 (oude site)
Al meerdere keren gebruik mogen maken van het appartement met 3 honden. Schoon appartement, degelijk omheind terras en omheinde speelweide. Beiden 180cm hoogte heras hekwerk. Enorm gastvrij en perfecte optionele ontbijtservice. Omgeving zeer geschikt voor wandelen bijv in Gangelt met de honden tussen beren herten wolven of zwijnen. Roermond in de buurt oa

Laura Visser
3 jaar geleden

Geplaatst op 27-06-2014 (oude site)
Zomer 2013 1 week hier geweest met 2 personen en 3 honden. Schoon appartement met voor de voordeur hoog (1.80 m) omheind terras. Je hebt de beschikking over een omheinde (circa 1.60 m hoog) speelweide alleen te gebruiken door de huurder. Prachtige omgeving voor wandelen. Ongeveer 1 uur rijden naar Keulen en 1 uur naar Maastricht.

Reactie plaatsen