Home » Duitsland » Rijnland-Palts » Appartement "Alt & Neu"

Appartement Alt & Neu, Breibach (Westerwald) Rijnland Palts, DE

Onbeperkt

1400m2, 160 hoog

2

1Omschrijving:
Om u een indruk te geven: het vakantie appartement bevindt zich op de 1e verdieping van onze woning, via een brede (dichte) marmeren trap komt u op de overloop met eigen toegangsdeur naar het appartement.

Via de toegangsdeur komt u in de hal met garderobe, hier vindt u drie deuren naar (links) de badkamer met douche, toilet en wastafel, geheel in jaren '70 stijl.

Na de badkamer vindt u de (tweede) deur van een grote slaapkamer in brocante stijl met schitterend uitzicht over de vallei (zie foto's hiernaast).
En de derde deur leidt naar de  grote woonkeuken, met een gezelllig ingericht terras van maar liefst 22m2 en een sfeervolle "elektro kamin" met echte warmte.


In de woonkeuken is alles aanwezig : een zithoek met televisie, (Nederlandse zenders), een eethoek en een goed uitgeruste keuken.
Op het terras van 22m2 is een tuinset aanwezig.

Buiten is een groot  omheind gedeelte (160-180m hoog gaas) gerealiseerd waar de honden veilig los kunnen lopen

Via het pad rechts van het huis kunt u zo de bossen in lopen, rondom de woning liggen vele wandelmogelijkheden.

Wanneer u een dag weg wilt is er de mogelijkheid om de speciale hondenkamer met buitenkennel te reserveren (begane grond), wij zorgen dan dat ze 1 of 2 keer uitgelaten worden op het veld. (Oplevering gepland voorjaar 2017)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.