Home » Duitsland » Rijnland-Palts » Sesi Amarok

Sesi Amarok, Üxheim-Flesten, Rijnland Palts, Duitsland

Max 6

80m2,   180 cm hoog 

 4

2Omschrijving:

Sesi-amarok’s Vakantiehuis staat in Flesten -gemeente Üxheim, VulkanEifel Rheinland Pfalz een gebied waar het rustig is en rijk aan bossen met wandelroutes. Het huisje is geschikt voor 1 tot 6 personen. Tot maximaal 6 hondjes mag u meenemen vrij van extra kosten. De hondjes behoren de voorgeschreven  vaccinaties te hebben en dit moet vermeld staan in het dierenpaspoort. Verder behandeld zijn met een anti vlooien/ teken middel 

De omheinde tuin van ca 1,80 meter hoog en ca 80 m2 met daaaraan een Veranda van ca 40m2 geeft uw hondjes gelegenheid te ravotten. In de veranda staan 4 grote benches . De kamer beneden , met een slaapkamertje Douche- toilet ruimte en open keuken , is ook voor uw hondjes toegankelijk. Hier staan ook 3 benches. We verzoeken U om de hondjes niet naar boven te laten gaan!  Er is ook een omheinde speelweide van ca 850 m2, die in overleg beschikbaar is!


Er zijn 2 slaapkamers voorzien van een tweepersoonsbed, op de grote kamer boven tevens een kinderledikant, streacher en een slaap / zitbank. 

Men dient er op toe te zien dat de honden “stil cq rustig zijn” tussen 23:00 en 07:00 .
Dit om te voorkomen dat buren overlast ondervinden (officieel is het volgens de wet vanaf 22:00). 
Het huisje is voorzien van een keuken met elektrisch fornuis, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvakje , diepvries kastje en een wasmachine in de douche ruimte.

Reactie plaatsen

Reacties

Ellen
een jaar geleden

Heerlijk huisje met eigen ingang, ruime tuin en voor onze Leonberger een hek dat zeker hoog genoeg is. Grote veranda waar we vorig jaar heel veel hebben gezeten. Vanuit het huisje kan je eindeloos wandelen in de omgeving. Boodschappen moet wel met de auto worden gedaan, maar dat is dan weer te combineren met een bezoek aan een leuk dorp in de omgeving. We gaan zelden terug naar hetzelfde adres, maar in de meivakantie zijn we er weer.