Home » Duitsland » Rijnland-Palts » Vakantiehuis Cochem

Vakantiehuisje aan de Moezel, Cochem, Rijnland Palts, Duitsland

2 in overleg

2

1

Omschrijving:
In het befaamde wijnstadje Cochem aan de Moezel bevindt zich dit unieke en romantische twee persoons vakantiehuisje. U verblijft direct aan rivier de Moezel, waar altijd iets te zien en te beleven is.

Het vakantiehuis uit 1903 is geheel opgetrokken in een unieke en werkelijk prachtige "Art Deco / Jugend stijl' met een prachtig beschilderd plafond, ronde pilaren opgesteld langs de ronde woonkamer en andere authentieke details uit die tijd. Het huis is verder voorzien van alle comfort (moderne, compleet uitgeruste inbouwkeuken met combi-magnetron, TV/DVD, etc.).

Het huis beschikt over een woonruimte van ongeveer 45 M2 bestaande uit een living en het slaapvertrek met in de voorkamer de keuken met eethoek. Verder een separate doucheruimte aanwezig en een en aparte WC ruimte met wastafel. Voor beddegoed, handdoeken etc. hoeft u niet te zorgen, want die zijn reeds aanwezig. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het buitenterras.
(Niet omheind)

Het huis beschikt verder over een eigen parkeerplaats direct naast het huis.

Vlakbij het huis kunt u bij het cafe / Taarthuis ontbijten of verse broodjes halen. Desgewenst kan het theehuis voor u ook een champagne ontbijt verzorgen.

Let op, de markering op deze kaart geeft de omgeving weer, niet de exacte locatie