Villa Vergezicht, Plein, Rijnland-Palts, Duitsland

2+

8

4

Omschrijving:
De villa is gesitueerd vlakbij het dorpje Plein, een kleine gemeenschap in de Eifel 5 km boven de stad Wittlich en op zo’n 40 kilometer afstand van de prachtige stad Trier. Kenmerkend voor de omgeving zijn de vele prachtige vergezichten. Hieraan ontleent de villa dan ook haar naam. Andere kenmerken zijn de vele heuvels en bossen die de omgeving rijk is: u waant zich in een compleet andere wereld op nog geen twee en een half uur rijden vanaf de grens bij Venlo.


Villa Vergezicht  is een vrijstaande ruime villa en staat op ruim 3300 m2 grond. Het terrein is compleet afgesloten middels een hekwerk en biedt mede hierdoor zeer veel privacy. U kunt dus heerlijk ongestoord genieten van uw vakantiedagen, weg van alle drukte zoals wij in Nederland gewend zijn.

U heeft toegang tot het huis en grondstuk middels een eigen oprit. Parkeren kunt u op het eigen terrein.
De villa heeft vier ruime slaapkamers, elk met 2 bedden er zijn twee toiletten,
een badkamer met douche, bad en wastafel. Een wasmachine, condensdroger en een strijkplank met strijkijzer staan ook tot uw beschikking. Het gebruik hiervan is in de huurprijs inbegrepen


Het huis beschikt over meerdere terassen

De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur onder andere een ceramisch kookveld, een oven, een magnetron, een vaatwasser en alle keukenbenodigdheden die u nodig heeft om een heerlijke maaltijd te bereiden. U hoeft zelf niets mee te nemen. Tevens biedt de keuken u een prachtig uitzicht op de beboste hellingen. Via de keuken komt u in een aparte zitkamer waar u heerlijk kunt vertoeven. Door zijn ligging is deze kamer heerlijk koel. Openslaande deuren geven toegang tot het overdekte achterterras en de tuin.

De woonkamer is dé eyecatcher van het huis. Het is een zeer ruime woonkamer van ruim 40 m2. Door de grote glaswand heeft u vanaf de bank of eettafel een werkelijk fantastisch uitzicht over de omgeving. U kijkt kilometers ver om u heen over heuvels en bossen. De ervaring is dat bij de meeste mensen die voor het eerst deze kamer betreden de mond letterlijk openvalt van verbazing.
De inrichting is luxe te noemen. Er staan prachtige comfortabele leren meubels. Er staat een grote televisie met een DVD-speler (u moet wel zelf uw DVD's meenemen). Ook staat er een grote eettafel met 6 stoelen in de kamer. U kunt heerlijk eten in een sprookjesachtige omgeving. .

De tuin is met ruim 2900 m2 zeer groot. 
Er is een omheind speelveld aangelegd, waarvan de poort op slot kan. U heeft vanaf de zitkamer, de keuken en het overdekte terras een goed zicht op dit veld.
Achter dit speelveld bevinden zich de parkeerplaatsen. Omdat dit gedeelte van het grondstuk het mooiste vergezicht biedt hebben we hier nog een extra terras aangelegd waarop een robuuste picknicktafel staat.

De omgeving rond villa Vergezicht is prachtig. Kenmerkend zijn de vele beboste hellingen en prachtige vergezichten. 

 Let op, de markering op deze kaart geeft de omgeving weer, niet de exacte locatie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.