Home » Recensies Huisje 104

recensies Huisje 104, Limburg, BE

Onbeperkt aantal honden welkom(in overleg), omheinde tuin 600m2, 105 cm hoog (kleine hondjes proof), 5 pers, 2 slpkmrs 


Naam: Jo Rotmans
Verblijf: 25 September t/m 2 Oktober, Reisgezelschap: 2 volwassenen en 5 honden
Wij willen Marcella en Richard héél graag héél Hartelijk bedanken voor de Geweldige vakantie die wij net achter de rug hebben in Belgisch Limburg ;) Ons Pa en ons Ma twijfelden heel even omdat de boel ineens op code Rood gezet was, maar na wat creatief nadenken van Pa besloten ze om ons tóch te laten Genieten van de Prachtige Natuur daar. Het huisje ligt namelijk maar een kwartiertje rijden van Maastricht waardoor het voor Pa en Ma heel makkelijk was om dáár de boodschappen te gaan halen.. De rest van de tijd hebben wij met z'n allen doorgebracht in de Natuur van Belgisch Limburg ....Zo en dat was me een partijtje Leuk joh !!! <3 :) We kwamen amper mensen tegen tijdens onze urenlange wandelingen en de Waterpret die daarbij hoorde !! Wij hebben er dus aardig wat energie uit kunnen mikken daar :) Als we weer Moe Thuis kwamen van onze wandelingen konden we Heerlijk uitrusten op de banken , want daar mochten wij gewoon op liggen ! <3 Pa en Ma hebben er géén spijt van dat ze de keuze gemaakt hebben om tóch te gaan en daar zijn wij hen heel Dankbaar voor want dit hadden wij toch echt Niet willen missen hoor :) Lieve Marcella en Lieve Richard !! Hartstikke Bedankt dat wij weer zó Welkom waren in jullie Mooie Paradijsje !! Wij vonden het Geweldig !!! Wat wij ook een hele Leuke verrassing vonden is : Dat wij jullie nu ook eens in het echt gezien hebben !! Jullie zijn echt Tof !!! Hele Dikke knuffels en heel veel Liefs van Oma Senna, Shiva, Noortje , Indy en Elsa <3 ...en Natuurlijk ook van Pa en Ma ;)Datum: 04-09-2020, Naam: Antonia
Verblijf: 28-8 tot 3/9/2020, Reisgezelschap: 3 volwassenen en 2 honden
Voor ons de eerste maal dat we een huisje in de natuur boekten. Spannend dus, maar we hebben er volop van genoten. Jani (Tervuerense herder) genoot er ook volop van.
Jullie zijn gezegend met zo'n prachtige huisje...zo puur natuur.
We hebben hier uren en uren rondgewandeld en genoten van de rust, stilte, natuur en omgeving. Ondanks zijn leeftijd (10 j.) heeft Jani alle wandelingen goed mee gelopen. Het was top. Ook de weergoden waren ons gunstig gezind. Dat maakt alles nog mooier.
Heel erg dank voor deze fantastische vakantie. Ik zal jullie zeker aanraden bij andere natuurvrienden. In jullie huisje is alles te vinden voor een voldaan vakantiegevoel.
Had gemakkelijk nog langer kunnen/willen vertoeven. Jammer genoeg wacht het dagelijkse leven ons terug op.
HETWASEENSUPERFORMIWELDIGECORONASTAYCATION


Datum: 02-03-2020, Naam: Adriana en Michel
Verblijf: Oktober 2019, Reisgezelschap: 2 volwassenen en 4 honden
Zeer gastvrij onthaal, Marcella en Richard zijn super lieve mensen. Het ontbreekt je als gast aan niets. Onze 4 koters 3 Am Staff 1 Bull Teriër waren meer dan welkom. Ze hebben zich meer dan gehoopt vermaakt in de omheinde tuin. Het huisje is van alle gemakken voorzien en gezellig ingericht. Wij voelden ons er echt thuis. Ook de gezellige avonden die we samen met Marcella en Richard hebben mogen beleven, zijn avonden die we in onze gedachten nog koesteren. Mijn verjaardag waren ze ook niet vergeten. Er stond een super leuk cadeau klaar. Wij gaan zeker vaker terug komen. Marcella en Richard zijn super gastvrouw en gastheer.


Datum: 02-03-2020 , Naam: Annemarie Disseldorp 
Verblijf: Februari/Maart 2020, Reisgezelschap: 3 volwassenen en 3 honden.
Een weekendje weg geweest. Heerlijk tot rust gekomen. Onze boefjes hebben het ook maar hun zin gehad. Je komt er binnen en meteen een warm welkom gevoel.
Alles is netjes en mooi ingericht.
We moesten vooral lachen om de slaapkamer waar 1 persoon bed staat. Goede oplossing. Wij noemden het de bezemkast. Maar mijn moeder heeft er wel heerlijk geslapen.
Kunnen niet wachten tot de volgende vakantie.


Datum 1 maart 2020, Naam: Jo Rotmans-de Groot
Verblijf: 21 t/m 28 December 2019, Reisgezelschap: 2 volwassenen en 4 honden
Bij aankomst was het gelijk al raak..Wat een Heerlijke plek en wat een Rust..Bij binnenkomst van het Huisje werden wij ook gelijk omarmt door de Warme sfeer die daar hing. Het huisje is Duidelijk met veel zorg ingericht. Het ontbrak ons daar ook echt aan Niets !! Wakker worden is ook Heerlijk in de grote en Natuurlijke tuin met allerlei Vogelsoorten die daar te vinden waren en zelfs ook met de Eekhoorntjes die door de bomen hun weg vervolgden. De omgeving is ook echt Prachtig en je kunt er eindeloos wandelen in de meest Mooie Natuurgebieden. Wij waren nog maar net drie dagen in het huisje toen we onze volgende vakantie al spontaan boekten. We kijken dan ook echt uit naar onze September vakantie, want dan mogen we weer.