Home » Recensies Huisje 104

recensies Huisje 104, Limburg, BE

Onbeperkt aantal honden welkom(in overleg), omheinde tuin 600m2, 105 cm hoog (kleine hondjes proof), 5 pers, 2 slpkmrs 


Datum: 02-03-2020, Naam: Adriana en Michel
Verblijf: Oktober 2019, Reisgezelschap: 2 volwassenen en 4 honden
Zeer gastvrij onthaal, Marcella en Richard zijn super lieve mensen. Het ontbreekt je als gast aan niets. Onze 4 koters 3 Am Staff 1 Bull Teriër waren meer dan welkom. Ze hebben zich meer dan gehoopt vermaakt in de omheinde tuin. Het huisje is van alle gemakken voorzien en gezellig ingericht. Wij voelden ons er echt thuis. Ook de gezellige avonden die we samen met Marcella en Richard hebben mogen beleven, zijn avonden die we in onze gedachten nog koesteren. Mijn verjaardag waren ze ook niet vergeten. Er stond een super leuk cadeau klaar. Wij gaan zeker vaker terug komen. Marcella en Richard zijn super gastvrouw en gastheer.


Datum: 02-03-2020 , Naam: Annemarie Disseldorp 
Verblijf: Februari/Maart 2020, Reisgezelschap: 3 volwassenen en 3 honden.
Een weekendje weg geweest. Heerlijk tot rust gekomen. Onze boefjes hebben het ook maar hun zin gehad. Je komt er binnen en meteen een warm welkom gevoel.
Alles is netjes en mooi ingericht.
We moesten vooral lachen om de slaapkamer waar 1 persoon bed staat. Goede oplossing. Wij noemden het de bezemkast. Maar mijn moeder heeft er wel heerlijk geslapen.
Kunnen niet wachten tot de volgende vakantie.


Datum 1 maart 2020, Naam: Jo Rotmans-de Groot
Verblijf: 21 t/m 28 December 2019, Reisgezelschap: 2 volwassenen en 4 honden
Bij aankomst was het gelijk al raak..Wat een Heerlijke plek en wat een Rust..Bij binnenkomst van het Huisje werden wij ook gelijk omarmt door de Warme sfeer die daar hing. Het huisje is Duidelijk met veel zorg ingericht. Het ontbrak ons daar ook echt aan Niets !! Wakker worden is ook Heerlijk in de grote en Natuurlijke tuin met allerlei Vogelsoorten die daar te vinden waren en zelfs ook met de Eekhoorntjes die door de bomen hun weg vervolgden. De omgeving is ook echt Prachtig en je kunt er eindeloos wandelen in de meest Mooie Natuurgebieden. Wij waren nog maar net drie dagen in het huisje toen we onze volgende vakantie al spontaan boekten. We kijken dan ook echt uit naar onze September vakantie, want dan mogen we weer.