La Rame, Gites en B&B, Chalais, Dordogne, Aquitaine, FR

4+ in overleg

2500m2, 1 m hoog
Gezamenlijk 

2-22

1-8Omschrijving:
Oude boerderij in de Dordogne, tussen Limoges en Perigueux. De accommodatie die wij bieden is heel flexibel: Gîte 1: een 1-slaapkamer gîte met eigen keuken en badkamer voor max. 4 personen (comfortabele slaapbank in de woonkamer). Gîte 2 is geschikt voor 4-6 personen, met twee slaapkamers en een slaapbank. Ook hier is een keuken en badkamer. Boven de tweede gîte is een prachtige romantische zolder studio voor 2 personen, ook met keuken en badkamer. Iedere gîte heeft een eigen terras met eettafel en barbecue. Daarnaast hebben we 4 B&B kamers (2/3 personen), met ieder een eigen badkamer met WC. Aan de overkant van het huis is een aparte eetzaal/bar/spelletjes ruimte met grote keuken, waar het ontbijt geserveerd wordt voor de B&B gasten, en waar s'avonds iedereen gebruik van kan maken. Voor groepen is hier de mogelijkheid om samen te koken en te eten. Naast dit gebouw is een groot gezamelijk barbecue terras. Alle bedden (behalve de studio) kunnen worden opgesplitst tot enkele bedden. Er zijn kinder ledikantjes beschikbaar. Het is mogelijk om met een groep te komen van maximaal 22 personen, dan verzorgen wij het ontbijt, en eventueel avond eten. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. Per gîte zijn 4 honden welkom, in de B&B kamers 2 kleine tot middel grote honden per kamer. In de studio laten we geen honden toe. Als de gast hond met iedereen kan opschieten, mogen ze overal gezellig bij. Zo niet, dan kunnen ze alleen in de omheinde tuin van ongeveer 2500m2 (1 meter hoog) met gras, bomen en vijver verblijven. Wij hebben zelf twee erg lieve honden en een poes. 

Reacties

Babette Pols
een jaar geleden

Het spijt me erg dat u voelt dat u niet welkom bent. Ik heb u er alleen op gewezen dat uw data verwarrend waren (Zondag 3 Juni bestaat niet dit jaar), en dat onze omheining niet voor mid Juni klaar is. Dit zou belangrijke informatie kunnen zijn voor de veiligheid van uw eigen honden, en uw eigen genot van de vakantie. Misschien heeft u ook niet gelezen in de boekings instructies die ik u heb toegestuurd dat er altijd een waarborg som betaald moet worden bij aankomst. Ik heb dit inderdaad verhoogd met het oog op verhoogd schade risico met 9 honden.
Wij rekenen geen extra huur voor honden. Ik heb nooit aangegeven, en heb ook nooit gemeend dat u niet welkom zou zijn. Sterker nog, ik was al bezig om extra honden dekens te regelen. Het spijt mij zeer dat mijn informatie en bedoelingen niet duidelijk zijn overgekomen.

Baert
een jaar geleden

Helaashoort jullie advertentie hier niet thuis op deze site,u adverteert ALLE HONDEN GRATIS WELKOM,ONBEPERKT TOEGELATEN
Maar helaas waren wij niet welkom met onze viervoetertjes en moesten wij bij aankomst 400€ cash betalen als extra waarborg om met 9 hondjes te komen
Nog nooit werden wij zo hondonvriendelijk vooraf ontvangen
Helaas kan u best uw advertentie aanpassen in dit geval
Wij begrijpen dat niet iedereen van hondjes houdt maar indien u letterlijk adverteert ALLE HONDEN GRATIS ONBEPERKT TOEGESTAAN MOET U ZICH HIER OOK AAN HOUDEN

Reactie plaatsen