Maison van Stijn, Egliseneuve d'Entraigues, Auvergne, FR

Max 4 per woning

 Prive terras 1m

Gezamenlijk

4-5

2 per woningOmschrijving:
Bij Maison van Stijn worden 3 gites verhuurt met elk 2 slaapkamers. 2 huizen zijn geschikt voor 4 personen en in 1 huis kunnen 5 personen.
Alle drie de "gîtes" zijn comfortabel, compleet en gezellig ingericht. Sanitair en elektra zijn volgens de laatste normen, bedden en matrassen zijn van goede kwaliteit. In de keuze van de vloeren, beddengoed en kussens is er rekening gehouden met gasten met allergieën, daarnaast worden de "gîtes" goed schoon gemaakt. Alle bedden zijn voorzien van 4-seizoenen dekbedden en alle "gîtes" beschikken over één of meer eigen  omheinde terras(sen) met uiteraard voldoende tuin/terrasmeubilair. Maar natuurlijk mag u gebruik maken van de gehele tuin. Het water uit de kraan kunt u met een gerust hart drinken, het is bronwater en lekkerder dan het water uit menig fles! En uw auto kunt u gemakkelijk vlakbij de "gîtes" op ons terrein parkeren.
 In de omgeving zijn veel wandel/zwemmogelijkheden. Grenzend aan het terrein is een riviertje waar ze heerlijk in kunnen spelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.