Gite en caravans op Domaine Le Gui, Nièvre, Bourgogne, Frankrijk

Klik hier om een tekst te typen.

Onbeperkt

300m 2 per plaats

1Omschrijving:

Hondencamping Domaine Le Gui is een hondvriendelijke camping in Frankrijk met 3 grote individueel omheinde campingplaatsen:

Op campingplaats 1 kan een camper, caravan (met mover) of vouwwagen worden neergezet. 

Op de campingplaatsen 2 en 3 staat al een caravan die u kunt huren. Er zijn 2 slaapplaatsen in de caravan, ideaal als u geen eigen kampeermiddel heeft, maar toch met uw honden wil kamperen in de mooie natuur.   U neemt uw eigen kampeerspullen en beddengoed mee.

U kan er ook voor kiezen om Uw eigen tent neer te zetten !

Iedere omheinde campingplaats heeft bovendien een picknicktafel. Uiteraard mag u uw eigen BBQ gebruiken!

Al uw honden verblijven altijd gratis bij ons ! 

Alle omheinde campingplekken zijn minimaal 300 m2 groot. U hoeft dus niet bang te zijn dat andere honden in uw accommodatie komen en uw honden hoeven niet aan de lijn of campinghaak; ze kunnen lekker vrij rondlopen op het ‘eigen’ stukje grond en op het grote speelveld. Door de vele bomen op ons terrein is er altijd een schaduwrijk plekje te vinden.

Hoewel er op ons vlakke terrein voldoende ruimte is voor méér plaatsen, hebben wij er bewust voor gekozen onze gezellige hondencamping kleinschalig te houden.  

Voor de campinggasten is er een sanitair-gebouw met daarin een aparte WC, een douche en een mogelijkheid om uw afwas te doen. Verder staat hier een  koel-vries-combinatie waar u, samen met de andere campinggasten, gebruik van kunt maken. 
Wij zijn aangesloten op een septic tank en daarom is er toiletpapier aanwezig in het campingsanitair.

Tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine. Een droogrekje is (gratis) beschikbaar. 

Wanneer u een eigen tent wilt meenemen, verzoeken wij u een luchtdoorlatend grondzeil of een rubberen gaatjes tapijt te gebruiken,
zodat het gras veel minder te lijden heeft. 


Binnen roken (in de huurcaravan) is niet toegestaan.

De hondencamping gaat open in de Meivakantie ( en is geopend tot en met de Herfstvakantie)

Op het domein is ook een tweepersoons Gite te huur.

Verder hebben we ook honden oppas, broodjes service en zijn er wandelkaarten en de stafkaart van de omgeving beschikbaar .
Aan het einde van het grote speelveld loopt u zo het openbare bos in. Op ons terrein bevindt zich ook een vennetje, waarin de honden kunnen afkoelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.