La petite Porcherie, Saint Priest la Marche, Centre, Frankrijk

2

4

2

Omschrijving:
La petite Porcherie, op Le Domaine Rustiqu is een geweldige locatie om te onthaasten in de natuur, mooie wandelingen te maken, prachtige sterrenhemels te bekijken en nog veel meer! Voor een gezellig verblijf in een rustige en zeer mooie omgeving. Er is een natuurvijver waar in u heerlijk  kunt zwemmen en een buiten kookplaats.

De met veel liefde  verbouwde varkensstal “la petite Porcherie”, is voorzien van een douche, toilet, TV met dvd en heerlijke Nederlandse kwaliteitsbedden en is uitermate geschikt voor een heerlijk verblijf met 4 personen!
Als u vanaf de gite de weg oversteekt loopt u zo het bos in voor een heerlijke wandeling met de hond

Le Domaine Rustique ligt in de mooie provincie de Cher in het departement Centre. Zodra u de weg uitrijdt naar het zuiden, dan bent u op de eerste kruising al meteen in de volgende provincie de Creuse in de Limousin. De grens met de Allier is ook erg dichtbij, dus het is een soort “drielandenpunt”. Iedere streek heeft zijn eigen landschap, de Cher is lommerrijk en heuvelachtig, de Creuse is wat rotsachtiger en ruiger en de Allier is bosachtig. Kortom een grote diversiteit wat betreft de natuur in de nabije omgeving.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.