La Maison Riante, Concots (Lot), Midi Pyrenees, FR

5 in overleg

1400 m2, 150 hoog

6

3Omschrijving:
Aan de rand van het dorp Concots op een besloten privé terrein van 1400 m2, vindt u La Maison Riante (het huis met de glimlach).
Een royaal, rustig gelegen vrijstaand huis voor maximaal 4 personen en hun huisdieren (in overleg).
Het huis bestaat uit een ruime woonkamer met open haard, drie slaapkamers, een badkamer, apart toilet, keuken, bijkeuken, en diverse tuinterrassen.
De tuin is volledig afgesloten met een hekwerk (hoogte tussen 1,5 en 2 mtr.), dat vrijwel volledig uit het zicht blijft door het vele groen in de tuin.
De Nederlandse eigenaren, eveneens Frans sprekend, zijn woonachtig op ongeveer 10 minuten.  

Maison Riante bevindt zich op drie minuten loopafstand van bakker, bar/terras en twee restaurants.
In de achtertuin ligt het “Parc Naturel Régional des Causses du Quercy” (176.000 ha.!), met ruimte om te fietsen en diverse goed aangegeven wandelroutes (waaronder de Pelgrimsroute naar Santiago de Compostella).

De rivieren de Lot en Célé bieden de mogelijkheid voor een actieve dag: zwemmen, kanoën, wandklimmen en speleologie. Op slechts 10 minuten vindt men zelfs een echt strand met een ligweide en bar/restaurant aan de oever van de Lot. Bezienswaardigheden waaronder Pech Merle (grotten met wereldberoemde wandschilderingen), Gouffre de Padirac (indrukwekkende druipsteengrotten) en Rocamadour (middeleeuws Pelgrimstadje) zijn uitstekend geschikt voor een dagonderneming.

Let op, de markering op deze kaart geeft de omgeving weer, niet de exacte locatie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.