La Rame, Gites en B&B, Chalais, Dordogne, Aquitaine, FR

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Magali Nelen
2 jaar geleden

Wat een prachtige tijd hebben we hier beleefd! Voor ieder wat wils. Rust en pure ontspanning op het domein, met op een half uur prachtige dorpen om te bezoeken.
Een echt paradijs voor hond, kind en volwassenen.
Om dan nog maar te zwijgen van de spontane uitbaters! Het was een mega toffe tijd met super lieve mensen en gezellige, familiale sfeer!
Ons zie je zeker nog eens terug!
👍👍🐾🐾🐾

Kris en Ingrid
2 jaar geleden

Net terug van een onvergetelijke vakantie bij Babette en Jan. Wij logeerden er in gîte 2. Een ruime, comfortabele gîte. Onze hond, Jomme, heeft er de tijd van zijn leven gehad, samen spelen met de "huis"honden Lisa en Nico en met de andere "gast" honden. Wat een ruimte !! Wij hebben zelf ook enorm genoten van de gastvrijheid van Jan en Babette, de rust en de prachtige omgeving. Dit is het paradijs op aarde voor mens en dier !!!

Babette Pols
3 jaar geleden

Het spijt me erg dat u voelt dat u niet welkom bent. Ik heb u er alleen op gewezen dat uw data verwarrend waren (Zondag 3 Juni bestaat niet dit jaar), en dat onze omheining niet voor mid Juni klaar is. Dit zou belangrijke informatie kunnen zijn voor de veiligheid van uw eigen honden, en uw eigen genot van de vakantie. Misschien heeft u ook niet gelezen in de boekings instructies die ik u heb toegestuurd dat er altijd een waarborg som betaald moet worden bij aankomst. Ik heb dit inderdaad verhoogd met het oog op verhoogd schade risico met 9 honden.
Wij rekenen geen extra huur voor honden. Ik heb nooit aangegeven, en heb ook nooit gemeend dat u niet welkom zou zijn. Sterker nog, ik was al bezig om extra honden dekens te regelen. Het spijt mij zeer dat mijn informatie en bedoelingen niet duidelijk zijn overgekomen.

Baert
3 jaar geleden

Helaashoort jullie advertentie hier niet thuis op deze site,u adverteert ALLE HONDEN GRATIS WELKOM,ONBEPERKT TOEGELATEN
Maar helaas waren wij niet welkom met onze viervoetertjes en moesten wij bij aankomst 400€ cash betalen als extra waarborg om met 9 hondjes te komen
Nog nooit werden wij zo hondonvriendelijk vooraf ontvangen
Helaas kan u best uw advertentie aanpassen in dit geval
Wij begrijpen dat niet iedereen van hondjes houdt maar indien u letterlijk adverteert ALLE HONDEN GRATIS ONBEPERKT TOEGESTAAN MOET U ZICH HIER OOK AAN HOUDEN

Reactie plaatsen