Home » Frankrijk » Occitanie » Le Nid du Beau Renard

Le Nid du Beau Renard, Le Tel (Jouqueviel) Midi pyrenees, FR

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Lieselotte en steven
2 jaar geleden

Lieve Mia en Jacky,

Heel erg bedankt voor jullie warme ontvangst, wij zijn nu al 2 keer bij jullie geweest en er zullen nog meerdere keren terug komen. Het is er heel prachtig, niet alleen voor onze bernerbeer, maar ook voor ons is het er zalig genieten. En zeker te weten dat ze er de tijd van haar leven heeft. Ze kan heel goed rondlopen en wat niet onbelangrijk is om te weten is dat we met een gerust hart kunnen zeggen dat ze niet van bij jullie weg kan.
Wij genieten van de omgeving en het prachtig uitzicht. Zelfs als je in het zwembad gaat kan je je hond met een gerust hart alleen laten zonder dat je je ongerust moet maken, het geluk is dat ze veilig zijn bij jullie. Ze krijgen ook van jullie de nodige knuffels en aaitjes. Wie bij jullie als baasje komt et een hondje is aan het juiste adres.
Hond en baasje iedereen geniet met volle teugen.
Wij kijken alvast uit naar ons volgende bezoekje bij jullie.

Vele groetjes en knuffels Steven, Lieselotte, Jarne en ons bernerlebers van Louise 😍😘 xxx

Wendy, Toby en Merlo
3 jaar geleden

We hebben twee weken mogen vertoeven in deze mooie omgeving. We hebben heel mooie wandelingen gemaakt en leuke stadjes bezocht. We kregen veel info van de eigenaars. De afgesloten tuin was heel mooi en je hebt een adembenemend mooi uitzicht. Dit is echt onbetaalbaar. Na een lange, warme wandeling was het leuk om een verfrissende duik in het zwembad te nemen. Honden zijn heel erg welkom.

Bart Dupont
4 jaar geleden

Wij waren hier twee weken op vakantie in de maand mei, samen met onze viervoeter. Le Nid du Beau Renard is perfect geschikt voor een verblijf met verschillende honden zelfs. Je hebt een privé-tuin die aansluit op het grote domein, dat tevens privé is en tot de gites behoort. Het leuke is dat je toch je eigen afgesloten tuin hebt, zodat je je hond niet permanent in het oog hoeft te houden, maar dat je ondertussen zalig kan genieten van het prachtige uitzicht en de zeer volledig uitgeruste gite. Wij hebben er zalig genoten van de omgeving, lange wandelingen gemaakt en heerlijke momenten beleefd met de eigenaars Mia en Jacky. Zij zijn gastvrij en we voelden ons van de eerste momenten meer dan welkom! Een echte aanrader!

Kris & Cindy
4 jaar geleden

Lieve Jacky & Mia,
Allereerst hartelijk bedankt voor jullie warme ontvangst.
Het is voor ons niet zo evident om een mooie locatie te vinden waar wij welkom zijn met onze baasjes, maar kijk, we hebben "de" perfecte plek gevonden.
De welgemeende welkomknuffels en aaitjes over onze Bernerberenhoofden vertelden ons dat ook een hond hier kan leven als 'God in Frankrijk'.
Ook voor onze baasjes was dit een perfecte vakantie, na een drukke periode waren ze blij om in deze oase van rust terecht te komen, te mogen genieten van de kleine dingen in het leven, de vlinders, de bijtjes, het prachtige zicht over het dal, het mooie weer, de ongerepte natuur, ...
Dit alles gecombineerd met een mooie Gite en de aanwezigheid van een verkoelend zwembad, maakte het geheel helemaal af.

Kortom Jacky & Mia,
Wij zijn jullie dankbaar dat wij dit paradijsje met jullie mochten delen, dat jullie onze baasjes en ons een mooie vakantie bezorgd hebben, en dat jullie steeds met een lach en vriendelijke woord klaarstonden, ook voor ons, de viervoeters.

En, wees maar zeker, eens terug in België zullen wij iedere viervoeter die een vakantieplek zoekt met zijn baasjes, met veel lof vertellen over "Les Copeaux".
Wij komen in ieder geval terug en onze baasjes mogen mee :-)
Isabella, Kaya & Pepper

Reactie plaatsen