Home » Frankrijk » Occitanie » Maison le Toutou

Maison Le Toutou, Balaguier d’Olt, Midi Pyrenees, Frankrijk

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Marloes
3 jaar geleden

Eind mei hebben we met 2 personen en 2 honden een week in Maison Le Toutou gelogeerd.
Een geweldige plek voor hond en eigenaar.
Voor de honden (alle honden zijn welkom!) is echt alles aanwezig, van heel luxe hondenkussens tot speelgoed tot werpstok met tennisbal, dus het enige wat je mee hoeft te nemen is paspoort, riem en evt. medicatie en/of dieetvoer (vers vlees is ter plekke te verkrijgen).
De gîte is volledig en veilig omheind en heeft een mooie grote tuin waar de hele dag zowel zon- als schaduw in staat, en waar je veel rust en privacy hebt. Als je de weg langs de gîte oversteekt sta je vrijwel meteen in een leuk beekje en een paar honderd meter verderop (op loopafstand!) is een waterval met zwemgelegenheid voor hond en mens. De omgeving is prachtig groen met leuke goed begaanbare weggetjes en leuke wandelroutes. ’s Nachts hoor je de herten aan de overkant in het bos en het aantal sterren aan de hemel is gigantisch. Er zijn diverse dorpjes in de omgeving.
In de gîte is echt alles aanwezig. Wij hebben i.e.g. niets gemist. De gîte zelf is met veel oog voor detail afgestyled.
De eigenaars zijn supervriendelijk en geen moeite is hen te veel om het de bezoekers naar de zin te maken. Daarnaast krijg je vooraf al info over de route, omgeving en belangrijke wetenswaardigheden toegestuurd en staat er bij aankomst een mandje eieren, een flesje wijn en een mooi veldboeket voor je klaar. Er worden diverse aanvullende diensten geleverd waaronder gratis hondenoppas aan huis, KVV, massage voor de hond (onze honden hebben er van genoten!) en begeleide wandelingen door de omgeving.
Meestal ben ik het na 3 dagen ergens te zijn geweest wel zat en wil ik weer verder, maar nu voelde de week te kort. Ik ga zeker nog een keer op herhaling. Dank Miranda & Guillaume!

Heyert - Smits
4 jaar geleden

Wij zijn hier verleden jaar geweest voor 14 dagen......prima, maar klein huisje. Voor ons was er maar 1 probleem, dat mijn man en ik op totaal andere uren gaan slapen en opstaan en dat is wel lastig met een open slaapkamer.....
Vriendelijke eigenaars die juist gestart zijn.
Van hieruit kan je prachtige wandelingen maken en als je eventjes verder wil, neem je de auto, er zijn prachtige stadjes in de buurt.......ik heb massa's mooie foto's genomen.....en veel rust gehad in de tuin.

Reactie plaatsen