Home » Hongarije » Baranya » Alom Eg

Vakantiehuis Álom Ég, Ibafa(Baranya), Hongarije

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Henk en Femke van den Elsen
3 jaar geleden

Henk en ik hebben een geweldige vakantie gehad, samen met onze Friese Stabij's Imme en Mette. Wij waren enorm toe aan rust, ruimte, natuur en relaxen. Nou, dat kan hier geweldig! Héél veel boeken gelezen, lekker gezwommen en geluierd bij het privé zwembad. Het huis is héél gezellig en van alle gemakken voorzien. Elke avond hebben we genoten van de houtkachel. De honden vonden het hier óók geweldig. De grote tuin, met allemaal leuke zitjes, is helemaal omheind, dus de honden kunnen lekker hun gang gaan. De omgeving is prachtig. Vanaf het huis loop je zó de bossen in met urenlang wandelplezier. Onthaasten is hier direct bij aankomst al aan de orde, héérlijk.
Óók dankzij de hartelijke ontvangst van Ronald en Corrie en de kinderen! Wát een lieve mensen!
Het was in één woord fantastisch. Wij willen volgend jaar zéker terugkomen!

Cindy
3 jaar geleden

Wij hebben de paasvakantie hier doorgebracht en het was super. Het weer heeft niet altijd meegewerkt, maar dat heeft de pret niet bedorven. Een mooie omgeving, aangenaam onthaal en een mooi omheinde tuin. Wat moet een mens nog meer hebben?! De kinderen hebben zelden op het internet gezeten en hebben hun rotgeamuseerd. De honden hebben ook niet geklaagd dus ons zie je zeker terug!

Miranda Hagens
4 jaar geleden

Oudjaar gevierd in Hongarije gelukkig niet zo veel vuurwerk, maar dat was ons ook verteld.
Corrie en Ronald zijn zeer gastvrij, lokatie is mooi ( ondanks de winter) knus maar wel super tuin omhein waar de honden vrij doorheen kunnen hollen, we hadden er achter het hek plek voor de hondenkar.
Mooi wandel gebied, nu nog een keer terug om meer van de cultuur en iets meer warmte te genieten.

Anoeska
4 jaar geleden

Geplaatst op 19 juli 2016 (oude site)
Alom eg
Geweldige plek
Super hondvriendelijk
Hoge omheining
Prachtige omgeving
Lieve mensen

Alberto de Weger
4 jaar geleden

Geplaatst op 13 juli 2016 (oude site)
Wij zijn hier afgelopen juni met 6 honden op vakantie geweest en hebben gelijk de volgende geboekt. Huis is goed en compleet ingericht, omheining is hoog en sterk, grote tuin. Zwemmen en paardrijden op het terrein, buitenritten met de paarden, wandelen van alles gedaan. Leuke stadjes en steden in de buurt. Zwem mogelijkheden voor de honden. En laten we vooral niet vergeten heel gezellige en behulpzame eigenaren, die je zeker ook je privacy laten. Daarnaast hebben wij met hun kinderen paard gereden en hebben die gids gespeeld bij het zeer uitgebreid wandelen met onze honden.

Reactie plaatsen