Home » Hongarije » Baranya » Csillagos Ég

Csillagos Ég, Ibafa (Baranya), Hongarije

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Mariska
2 jaar geleden

Net terug van geweldige twee weken in het mooie Ibafa.

Ontvangst was super en zeer hartelijk. We waren te vroeg daar maar konden het huisje in zonder problemen. Het contact vooraf met Ronald en Corrie was zeer snel, openhartig en fijn.

Zijn met 2 volwassenen en 4 honden geweest. De honden konden vrij in de tuin lopen (goede afgezette tuin zonder gaten), met een kort stukje door de paardenwei konden de honden direct los en vanuit daar konden mooie wandelingen gemaakt worden. We kregen indien nodig tips voor wandelroutes.
Heerlijke jacuzzi waar je in kan na de wandelingen.
Mocht je even niet willen wandelen zijn de buitenritten met de paarden ook geweldig om te doen. Je ziet veel van de natuur en de paarden die ze hebben zijn super lief. Cars bedankt😄

Huisje ligt prive en in de ochtend hoor je of de paarden grazen, vogelstjes fluiten of een hondje op de achtergrond. In de tuin verschillende zitjes waar je kunt genieten van de zon. Mocht je zin hebben kun je een plons nemen in het zwembad, al daar ook verschillende zitjes.

Corrie en Ronald en de kids zijn super lief. Hebben respect voor privacy maar vinden het ook leuk om wat te drinken, eten of te kletsen. Bij problemen staan ze direct klaar voor je. (Niet dat we die echt gehad hebben😉)

Deze plek ideaal voor met je hond op vakantie. Lekker wandelen zonder problemen. Huisje diervriendelijk waarbij je niet bang hoeft te zijn dat ze kunnen ontsnappen. Relaxen aan het zwembad of in de jacuzzi. En paardrijden met gids als je dat leuk vind.

Charlotte de weirdt
3 jaar geleden

Net terug van een heerlijke vakantie in csillagos hely ✨ en jeetje, wat hebben we genoten van de rust en de stilte! Vanuit je huisje loop je zo de weilanden en bossen in. ????? Een waar paradijs voor onze Vizsla ? die voor het eerst mee was op reis. Echt een droombestemming om samen met je trouwe viervoeter ? heen te gaan. Geen regeltjes van dit mag niet en dat mag wel, gewoon heerlijk doen wat je wil en genieten ?????? Toen we toekwamen werden we meteen hartelijk ontvangen door Cor en Ro waar we een drankje ?? mee nuttigden vooraleer naar ons huisje te gaan. In ons huisje stond een lekker flesje wijn ? voor ons klaar alsook wat lekkers voor onze hond ??. Tijdens de aankomstmaaltijd 's avonds voelden we ons ook meteen thuis en deel van het gezin ?‍?‍?‍?? Wij hebben er zelf voor gekozen om enorm op onszelf te zijn tijdens deze vakantie daar we daar even nood aan hadden maar wie wil kan elke dag gezellig mee eten met Cor, Ro en de kinderen ????? Maar ondanks het feit dat we niet zo heel veel tijd hebben doorgebracht met hen heeft elk een van hen een warme plek in ons hart. Het zijn zo'n hartelijke mensen! Tijdens de "afscheidsborrel" voelde je ook gewoon aan elke knuffel de warmte en liefde die dit gezin bezit ????❤️ Dus lieve Cor, Ro, Carissa, Celicia, Lenienne, Lucky en Suze: bedankt ☺️en heeeeeeeeeeel veel liefs uit het minder zonnige, minder rustgevende België ???

Anne
3 jaar geleden

Wat een fijne plek en leuke, lieve mensen! Genoten van het huis, de ruimte, tuin en zwembad, de paardjes als buren en de gezellige avonden op de veranda! Dank jullie wel!

Maria
3 jaar geleden

We hebben een heerlijke ontspannen vakantie gehad samen met onze hond. De rust en vrijheid zijn een echt genot.
Het huisje is voorzien van alle gemakken en je zit werkelijk aan de rand van het natuurgebied. We hebben dan ook fijne wandelingen gemaakt in het prachtige omringende landschap. En daarbij niet alleen van de variabele uitzichten genoten, maar ook van de herten en allerlei soorten vogels die we geregeld tegenkwamen.
Een echte aanrader!

Reactie plaatsen