Home » Hongarije » Baranya » Csillagos Hely

Csillagos Hely, Ibafa, Hongarije

Midden in de schitterende beboste en heuvelachtige omgeving van Z-W Hongarije ligt het idyllische dorp Ibafa, waar drie sfeervol ingerichte vrijstaande vakantiewoningen met zwembad staan. Genieten van rust, ruimte, ongerepte flora en fauna en zuivere lucht. Ontspanning die u desgewenst kunt afwisselen met diverse activiteiten zoals wandelen, zwemmen, paardrijden, karpervissen, boogschieten…

Een ideale vakantie plek voor rustzoekers, wandelaars, natuurliefhebbers, hondenbezitters, ruiters, vissers, mountainbikers, gezinnen met kleine en grote kinderen en gezinnen met kinderen die dol zijn op alles wat met paarden en pony’s van doen heeft.  

De vakantiewoningen zijn gelegen op  aaneengeschakelde grondstukken genaamd Csillagos Hely, de woningen zijn vrijstaand en staan uit elkaars zicht ieder op een eigen grondstuk. Rust, ruimte en privacy gegarandeerd. Deze locatie biedt tevens de mogelijkheid voor een groepsvakantie.U vindt de woningen onder het kopje: Aranyos Ég, Álom Ég en Csillagos Ég.

U stapt vanuit uw vakantiewoning zo de Groene Vallei in, een ongerept natuurgebied met een weelderige flora en fauna, grenzend aan uw woning. Uren wandelen of te paard, u komt hooguit de schaapherder met zijn kudde tegen. Herten, reeën, vossen, roofvogels en prachtige vergezichten komt u zeker tegen.

Het glooiende terrein is rijk beplant met bomen, planten en bloemen. Er zijn diverse gezellige zitjes gecreëerd die u uitnodigen plaats te nemen op een zonovergoten of een schaduwrijke plek alwaar u kunt genieten van het panoramische uitzicht.

De favoriete plek van vele gasten is het verwarmde zwembad, deze is geheel omheind en ligt verscholen in het groen op het terrein. Er is een zonneweide waar diverse stoelen en ligbedden staan. De rijkelijke beplanting zorgt voor een sfeervol geheel. Vakantie woning Álom Ég heeft een eigen verwarmd privé zwembad met diverse zitjes en ligstoelen.

Ibafa, Csillagos Hely
Vakantiehuis "Csillagos Ég"  
ONBEPERKT HONDEN,
OMHEINDE TUIN, 110 m2, 130 hoog
2-4 pers, 2 slpkmrs, wifi, gez. verwarmd zwembad
Prive Jacuzzi, Grenzend aan losloopgebied 

Ibafa, Csillagos Hely
vakantiehuis "Álom Ég"  
ONBEPERKT HONDEN,
OMHEINDE TUIN, hondenzwembad
2-6 pers, 2 slpkmrs, wifi, verwarmt prive zwembad,
Hottub (gezamenlijk) Grenzend aan losloopgebied 

Ibafa (Baranya) Csillagos Hely
Vrijstaand appartement Aranyos Ég
2 HONDEN WELKOM IN OVERLEG
OMHEIND TERRAS
2-3 pers, 1 slpkmr, wifi, gez.verwarmd zwembad, Grenzend aan losloopgebied