Vakantiehuis Dogsholiday, Fülöpjakab, Hongarije

Onbeperkt, tot 4 gratis

5000m2 , 1,5 m hoog

4

2Omschrijving:
Het huis is een verbouwde tanya met grotendeels nog lemen muren wat een romantische sfeer heeft. Alles is gelijkvloers. De tanya heeft een gezellige woonkamer en luxe open keuken, een grote slaapkamer met 2 persoons verstelbaar aupingbed 160/200. Aansluitend een ruime kledingkamer. Een badkamer met inloopdouche, apart toilet, badkamermeubel, wasmachine, haarföhn en stijltang. Een 2 de kleine slaapkamer met volwassen stapelbed 2 X 90 cm bij 2 meter. Het huis is rookvrij. Roken mag buiten en onder de veranda's.

De Tanya heeft een grote gemeubileerde serre en  veranda waar het zomer en winter goed toeven is. Zowel onder de veranda als binnen zijn luxe stereo installatie's aanwezig. Als u mp3 cd of dvd meebrengt kunt u naar uw eigen favoriete muziek luisteren. Er zijn cd's aanwezig. Rondom het huis heeft u uitzicht over het Hongaarse landschap. Ruim 200 m2 verhard terras 

Tanya Sárga is volledig gemeubileerd met Grote tv. Ook binnen  goede audioapparatuur aanwezig en een boekenkast. luxe complete keuken met boretti 6 pits gasfornuis en grote oven. Grote koel/vriescombinatie, magnetron, espressomachine, vaatwasser en andere zaken zoals broodrooster, mixer etc.

De tanya ligt op ongeveer 1 1/2 km van een klein dorpje genaamd Fülöpjakab en ligt op zo'n 140 meter van de doorgaande weg..

Wij hebben 5  Hongaarse herders en 3 poezen. Ons terrein van 12.000m2 is volledig omheind. Waarvan ongeveer 5000 m2 privé omheind alleen voor de vakantiewoning.  Daardoor kunt u uw honden heerlijk laten rennen en spelen.Tussen ons huis en het vakantie huis staat een hek zodat de honden als het niet klikt ook niet samen hoeven te zijn. 

Daarnaast hebben we ook een alternatief zelfgemaakt agility parcours. Ook is er een extra hondenren of nachtverblijf aanwezig. Gaat u een dagje weg?  wij kunnen passen op de honden tegen een kleine vergoeding die wij gebruiken om asielhonden te steriliseren en castreren.

Uw honden moeten wel kunnen samengaan met poezen, zodat het verblijf voor iedereen relaxt is !! De honden mogen achter de poezen aanrennen maar niet beschadigen. De poezen zijn ons erg dierbaar.

Er is een grote zwemvijver aanwezig van totaal 12 bij 5 en 1 meter 40 diep met een trap in het midden, waarvan mensen en dieren  heerlijk  kunnen genieten. Er is wel iets  waar u rekening mee dient te houden. Het plantgedeelte  van 3m50 bij 5 meter zijn de filters van de zwemvijver en erg belangrijk voor het natuurlijk evenwicht. Daarom is het verboden om in het plantgedeelte te staan, lopen en spelen. Zorg er dus a.u.b. voor dat er niets  in het plantgedeelte terecht komt.

De waterpartijen zijn niet omheind dus extra goed opletten als u met kleine kinderen komt.

 

U kunt uw auto parkeren op eigen terrein binnen de omheining in de schaduw.     

Reacties

Nora en Carlie
2 jaar geleden

Geplaatst op 10 augustus 2015 (oude site)
Beste Rob en Angelique
We kunnen alleen maar in superlatieven spreken om weer te geven hoe onze vakantie is.
Dogsholiday was:
Jullie zijn allebei zo attent, jullie denken gewoon aan alles om het iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.
(Toeren op de markt de eerste keer, bij aankomst staat er al een hap klaar, brood en nog wat voor het eerste ontbijd, Rob die houtjes hakt als de bbq kolen niet mee willen enz...enz...)
De zwemvijver was een topper, vooral bij de extreme temperaturen die we hier meegemaakt hebben. Wij en onze honden hebben nog nooit zoveel waterpret gehad als nu... vooral onze kleine otter, eh....Ouzo!
Hongarije zelf is ook zeer meegevallen. Vriendelijke mensen, alles proper en netjes, mooie omgeving, en vooral ook zijn de mensen heel geintereseerd in en lief voor onze honden. We gaan nog 2 dagen verder genieten en dan zit het erop. We hopen hier nog wel eens terug te komen, misschien in mei als de klaprozen bloeien.
Bedankt en veel liefs!!!
Carlie, Nora,
Isha, Jasoe & Ouzo

Deborah
2 jaar geleden

Geplaatst op 4 januari 2015 (oude site)
Hallo, wij zijn bij dogsholiday geweest in september 2014. Met onze 4 collies.
Het was werkelijk fantastisch! De honden mochten in de zwemvijver er waren agility toestellen aanwezig. Heeeel veel ruimte, de honden hebben 2 weken los gelopen. We hebben voor dit jaar weer geboekt. We zijn al op veel plaatsen geweest, maar de luxe die je hier krijgt is heel bijzonder. Deborah en Peter

Reactie plaatsen