Het Landhuis, Nagydobsza, Hongarije

Onbeperkt

700 m2 **

4

2Omschrijving:
Vrijstaande grote originele boerderij met grote overdekte veranda en tuin met privacy!  de omheining van deze tuin is van een dichte haag, kleine hondjes zouden zich hier mogelijk doorheen kunnen wurmen

Deze bijzondere woning is een eyecatcher van de buitenkant met zijn mooie ornamenten, maar ook van binnen, doordat het prachtig is gerenoveerd, maar de authentieke sfeer is nog goed te zien.
In december 2014 is het dak gerenoveerd en is er een prachtige grote overdekte veranda gemaakt, voor heerlijke dagen buiten genieten!

De boerderij zelf heeft een mooie ruime woonkamer met 2 lekkere banken. een eetkamer met prachtige houten tafel met comfortabele stoelen en een keuken, die compleet is ingericht voor het bereiden van een prima maaltijd. In de bijkeuken staat de wasmachine.
Naast de eetkamer bevindt zich nog een extra (werk)kamer.
Er zijn 2 mooie slaapkamers, één met een dubbel bed en één met twee eenpersoonsbedden, er is een luxe badkamer met hoekbad en een apart toilet.

Naast/achter het huis is een flink overdekt terras, er staat een lekkere zit met uitzicht op de tuin, (het ooievaarsnest in de straat!).
**De tuin is omgeven door een dichte haag  (honden zouden zich hier doorheen kunnen wurmen)
Naast het huis is een pad naar achter de landerijnen op, hier wordt weinig gebruik van gemaakt, in de zaai- en oogsttijd door een tractor. Een prima pad om met uw honden te lopen, doordat er weinig of geen mensen in de buurt zijn kunnen ze makkelijk los.
Achter het dorp is veel bosgebied, alleen de wandel er naartoe zal met de honden door het dorp een concert van blaffende honden zijn die bijna in elke tuin zijn.

Er zijn in de 2 slaapkamers; één met een 2 persoonsbed en één met 2 losse bedden.
Honden zijn ook gratis welkom!

De bedden zijn opgemaakt en handdoeken zijn aanwezig.
Het huis is schoongemaakt, we verwachten dat het ook weer zo wordt achtergelaten, dan zijn er geen extra schoonmaakkosten.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.