Home » Italie » Appartement in Portoferraio

Portoferraio (eiland Elba) Livorno, 2 pers appartement
2 a 3 HONDEN WELKOM (op aanvraag)
OMHEINDE TUIN, 250m2, 1.50 en hoger
2 pers, 1 slpkmr, wifi

Beschrijving van het gastenverblijf:
Het appartement is een onafhankelijk gedeelte van mijn eigen woning, begane grond. Ik woon landelijk en heb wijngaarden en olijfgaarden rondom. Men kan wandelen met de hond direkt buiten het hek. Het strand is op circa 500 meter.

Het gastenverblijf heeft 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden tegen elkaar geschoven, dus geschikt voor 2 personen, een overloop, een ruime badkamer met douche, wc, bidet en wastafel. Een keuken met tafel en stoelen. Een terras met zithoek, tafel en stoelen in de tuin en ligbedden. Parkeren direct voor de deur op eigen grond.

Gebieden waar de hond veilig los kan lopen:
De honden mogen op alle stranden en in de bossen. Natuurlijk ligt het aan de gevoeligheid van het baasje, wanneer hij weet dat de hond los kan. In het hoogseizoen, mocht het druk zijn, is het beter aan de lijn, geen lijn in zee natuurlijk.
Buiten het seizoen kunnen de honden heerlijk rennen over de stranden en in de vele bosrijke gebieden van het eiland.

Toscane – Eiland Elba, Beschrijving van het eiland:
Het eiland Elba is het hart van Europa's grootste beschermde natuurgebied, zowel onder als boven water. Het is bergachtig en door zijn grillige vorm heeft het vele prachtige baaien, met een turkooise zee en schitterende stranden . De schilderachtige oude dorpjes liggen vrijwel allemaal aan zee en hebben gezellige haventjes. Door het uiterst milde klimaat duurt de zomer lang tot laat in het najaar. Het eiland ligt maar op 1 uur varen, met grote ferryboten, van de toscaanse kust.

Huurprijzen

de prijzen zijn per week/gastenverblijf

april 370
mei 450
juni 550
juli 650
augustus 750
september 550
oktober 450
november 370

Beschikbaarheid op aanvraag via een mailtje.

* het voorjaar en het najaar zijn hier hele mooie maanden, zeer zeker om te wandelen maar ook nog om naar het strand te gaan.
*Bijkomende kosten: bedlinnen en badlinnen gratis, eindschoonmaak 30 euro, wifi gratis. Geen verdere kosten.

*De honden logeren bij mij gratis. Op het eiland zijn er dierenartsen op maar enkele kilometers afstand, er is in het hoogseizoen een veterinaire nachtdienst voor noodgevallen.