Glamptent in Indijk (Woudsend), Friesland, Nederland

2

6

3


Glamping in Friesland. Een betrekkelijk nieuw woord wat je overal tegenkomt en wat zoveel betekent als “luxe kamperen”. Dus niet op een luchtbedje met een kookbrandertje in het gras, maar een compleet ingerichte luxe safaritent, die zich nog het meest laat vergelijken met een safaritent zoals je die in Afrika tegenkomt – maar dan in Friesland aan het Heegermeer. Met stromend water, elektriciteit, een compleet ingerichte keuken, slaapkamers met échte bedden en een heerlijke comfortabele zithoek. En niet te vergeten, de fantastische view over het Heegermeer. Mooi om op te varen en naar te kijken.

Comfort is het sleutelwoord als u in onze safaritent/glamptent in Friesland verblijft!

Deze meercamping maakt deel uit van Aquacamping de Rakken in Woudsend.

Op het terrein is het heerlijk vertoeven. Rust, ruimte, weids uitzicht en schone frisse lucht zijn de ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Voor de kinderen is er dichtbij de safaritent een speelplaats en een heerlijk veilig strandje waar gezwommen en bootje gevaren kan worden. Wilt u liever lekker rustig vissen, dan is er langs het hele meer gelegenheid, want er zijn kortgeleden mooie steigers gebouwd. Achter de camping liggen in bedrijf zijnde boerenbedrijven die een rustieke sfeer uitademen.

Er is een gratis P-plek voor uw auto en vlakbij het strandje is een spiksplinternieuw sanitairgebouw geplaatst, waar u gratis gebruik van kunt maken. Er zijn douches en toiletten. Als huurder krijg je hiervoor een eigen sleutel, zodat je te allen tijde gebruik kunt maken van het gebouw. Dit gebouw staat op slechts 100m meter van de safaritent. Dat is dichtbij genoeg om er gebruik van te maken, veraf genoeg om er geen last van te hebben.

Ietsje verderop is een trailerhelling voor het te water laten van uw boot of jetski, want daar is een speciaal vaargebied voor bootjes die wat harder willen varen.

Huisdieren zijn overigens geen enkel bezwaar, mits aangelijnd (op het terrein). Aan de linkerzijde voorbij de hellingsteiger mogen ze heerlijk loslopen en rennen!


De mooie living van de safaritent is ingericht met een riante zithoek bestaande uit twee hoekbanken, een salontafel en een grote ruime eettafel.

er zijn desgewenst twee kachels te gebruiken, waarvan een op stroom en een op gas

Er zijn 3 slaapvertrekken, in totaal voor 6 personen.

De keuken van deze safaritent is voorzien van een vierpits kooktoestel op gas, een koelkast met een diepvrieskastje.

In de keuken is een spoelbak met warm en koud stromend water

De glamptent heeft een ingericht terras waar u heerlijk kunt zitten lezen, of lekker wegkijken naar de bootjes. Op de ballustrade van dit terras is een heuse barbecuehoek gerealiseerd met stroom voorziening. U kunt hier op een veilige manier lekker barbecuen met een magnifiek uitzicht over het Heegermeer.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.