B&B de Boschwandeling, Lochem, Gelderland, Nederland

Aantal in overleg

500m2, 80 cm hoog
gezamenlijk

3 x 2 pers


Omschrijving:
Op een steenworp afstand van de natuurgebieden De Lochemseberg en Het Grote Veld ligt in het buitengebied van Lochem de voormalige boerderij De Nieuwe Koppel. Na een grondige verbouwing van de bovenverdieping zijn wij hier onze Bed & Breakfast De Boschwandeling begonnen.

Door zijn gunstige locatie is deze B&B de ideale uitvalsbasis voor uw wandelingen en fiets- en paardrijdtochten.
Wat wij verder te bieden hebben:,
3 kamers met eigen badkamer en televisie beschikbaar.Draadloos internet aanwezig. Fietsenverhuur. Honden welkom en weidegang voor uw paard mogelijk.
Diverse terrassen in onze tuin en boomgaard waar u van de landelijke rust kunt genieten.. Gezellig keuvelen aan de stamtafel in de woonkeuken met een drankje erbij. Wij koken een heerlijk diner voor u: 
Vlees van locale vleesboerderij, eigen tuin- en streekproducten, vers gestoken asperges!, vegetarisch, alles kan! Voor de kleintjes bakken wij pannenkoeken.
Ook kunt u bij ons gezellig een avond barbequen, gourmetten of fonduen. Bij goed weer, lekker buiten eten.
In de omgeving ruime keus aan restaurants, verschillende vouchers bij ons verkrijgbaar.

De kamers
Op de eerste verdieping van De Boschwandeling bevinden zich drie gastenkamers. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Wij hebben daar voor u lekkere grote en zachte handdoeken opgehangen. 

Gasten kunnen gebruik maken van draadloos internet, er is ook een laptop aanwezig waarop u van het internet gebruik kunt maken om uw dag te plannen of uw email te checken.
 

Tuinkamer
De tuinkamer mag dan wel de kleinste van de drie zijn, maar is tegelijk wel de knuste. Uitgerust met een tweepersoons bed, een zitje en een eigen badkamer en tv. Uitzicht op onze tuin waar altijd wel iets in bloei staat zoals de prachtige blauwe regen. Er zijn ook veel vogels en vlinders te zien.
 
Weidekamer
De grootste en meest luxe kamer. Weids uitzicht over ons weiland en dat van onze buren, doorsneden door houtwallen en weggetjes. De kamer heeft een eigen badkamer en tv, er staat een lekker groot tweepersoons bed en een comfortabel zitje. 

Boomgaardkamer
Een heerlijke luxe kamer. U vindt hier een ruim tweepersoonsbed, een zitje en een eigen badkamer en tv. Uitzicht op het westen (ondergaande zon!) over de boomgaard met in de verte het uitgestrakte natuurgebied "Het Grote Veld".


U kunt vanaf 16.00 inchecken en op de dag van vertrek tot 11.00 uur over de kamers beschikken, andere tijden in overleg. Heeft u speciale wensen, neem dan contact met ons op.

Prijzen per 2 personen inclusief ontbijt:

Tuinkamer: vrijdag, zaterdag, zondag € 55,00 per nacht; overige nachten € 50,00.

Weidekamer: vrijdag, zaterdag, zondag € 65,00 per nacht; overige nachten € 60,00.

Boomgaardkamer: vrijdag, zaterdag, zondag € 60,00 per nacht; overige nachten € 55,00.

Bij verblijf van 1 persoon op een kamer, is de korting € 10.00

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting: € 1,25 per persoon per nacht.
 

Dieren
Honden welkom
Voor een paard betaalt u € 10,00 per dag.

We hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen.

Reacties

Hondenwandelclub
een jaar geleden

In mei 2016 hier geweest met 5 personen en 6 honden, Heerlijke tuin waar de honden in los mochten lopen, lieve huishond, vriendelijke eigenaren die lekker kunnen koken. Lekker ontbijt. Bij mooi weer heerlijk buiten zitten. Mooie rustige omgeving. Voor herhaling vatbaar!!

Reactie plaatsen