Home » Nederland » Gelderland » Veluwse Chalet

Veluwse Chalet, Beekbergen, Gelderland, Nederland

Max 2

 200m2, 60 cm hoog

4

2

Omschrijving:
De chalet heeft een slaapkamer met één 2 persoon bed en één slaapkamer met 2x 1 persoon bed. Voor alle bedden zijn er dekbedden aanwezig. Maar u moet zelf voor uw linnengoed zorgen. Door de inrichting, is de chalet werkelijk een lust voor het oog. Een luxe badkamer, een prachtige eigentijdse keuken met als extra een magnetron, en een gezellig ingericht eet/woongedeelte. Het woongedeelte is voorzien van open slaande deuren grenzend aan het terras.

Bij aankomst moet u zich melden bij de receptie, tevens kunt u daar een in en uit rijkaart kopen. Hiervoor moet u €25,00 borg betalen.

Maximaal 2 honden toegestaan.

Voorzieningen
Op het Lierderholt zijn talrijke voorzieningen. Naast de schitterende wandel– en fietsroutes en de veelzijdige omgeving biedt ons vakantiepark genoeg om u geen moment te vervelen.Alle voorzieningen zijn geopend van 1 april tot 1 november. Let op vanaf november t/m maart is onze horeca geopend van donderdag t/m zondag. Het zwembad is geopend vanaf medio mei tot medio september. 

Horeca:

Snackbar, Bar, Á la carte restaurant met terras, Grand café, Biljart, Poolbiljart 

Sport en spel:

Verwarmd openluchtzwembad, Verwarmd kinderzwembad, 18 holes midgetgolfbaan, Giga airtrampoline (9 x 11 meter)

Tafeltennis, Voetbalveld, Tennisbaan. Diverse grote en kleine speeltuinen, Kindertheater. Recreatieteam (zie recreatie), Pannakooi 

Service:

Recreatiewinkel met verse broodjes, Wifi draadloos internet, Fietsverhuur, Wasserette

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.