40+ camping de Nieuwe Riet, Oud Gastel, Noord Brabant, NL

3+ in overleg

23

Tegen betaling Omschrijving:
Camping Park "De Nieuwe Riet" ligt op een voormalig boerenerf bij Oudenbosch (Gemeente
Halderberge) in ons Bourgondisch West-Brabant. Er zijn 23 ruime privé kampeer plaatsen. Wij richten ons op volwassen recreanten zonder kinderen die graag genieten van rust, ruimte, privacy, natuur en ontspanning. Wij zijn het hele jaar open. In de directe omgeving kunt u wandelen (met uw hond), fietsen naar gezellige terrasjes in de omliggende dorpen, winkelen, evenementen of musea bezoeken en streekproducten proeven. Een paradijsje dat snel het rustige gevoel van vakantie en een thuis geeft.

 Natuur

Op ons park respecteren wij in het bijzonder de natuur, daarom zult u bij ons geen chemische bestrijdingsmiddelen vinden. Al het snoeiafval wordt in speciale houtwallen gelegd, waar egels en vogels heel blij mee zijn. De slootkanten worden zo minmogelijk gemaaid voor het behoud van een ecologisch natuurgebied voor kleine dieren en het gras op de campingplaatsen wordt gemaaid met een speciale mulchmaaier, zodat het gemaaide gras direct weer terug komt in de aarde als voedsel. Natuurlijk hebben we gescheiden inzameling van uw afval. ´s Avonds is het stil en donker op het park, zodat alle dieren zich hier thuis voelen, broeden en ons weer komen opzoeken.

 Midden tussen drie nationale parken

Camping De Nieuwe Riet ligt zeer rustig in de polders niet ver buiten de bewoonde wereld. Wilt u flink wandelen of fietsen dan hebben wij grote natuurparken zoals: De Brabantse Wal, De Biesbosch en Waterpoort vlak om ons heen liggen.  Voor ieder wat wils: bossen, water, cultuur en weiland.

 Auto vrije camping

Parkeren kan op het parkeerterrein bij de ingang. Alleen voor laden en lossen, mag u het veld even op natuurlijk.

Wij bieden plaats voor grote campers tot kleine trekkerstentjes.

Bijzonderheden:
deze camping is ook in de winter geopend en vuurwerkvrij
Tevens verkoop van eco bungalows

Losloop/speelveld direct aan camping omringd met water en heuvel 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.