Home » Nederland » Noord Brabant » Peelhoven

Peelhoven Lodge en boerderij, Venhorst, Noord Brabant, NL

Peelhoven de Lodge
ONBEPERKT HONDEN,
OMHEINDE TUIN 300 m2, 1.80 hoog+speelweide,
tot 6 pers, 3 slpkmrs, wifi

Peelhoven de Boerderij
ONBEPERKT HONDEN, 
OMHEINDE TUIN 300 m2, 1.20 Laagste punt
en 1 mtr breed en grenst aan speelweide.

tot 8 pers, 3 slpkmrs, wifi


Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Ton van Poppel
10 maanden geleden

Van 11 tot 18 juni 2018 zijn mijn man en ik met onze 3 shelties Pepper- Jumper en Dylan voor de 3e keer bij Peelhoven geweest. Het voelde weer als thuiskomen. Ook dit jaar namen we weer elke dag een ontbijt. Wij werden weer heerlijk verwend door Franka. Zij kan zo'n lekker ontbijt maken, zo gevarieerd, heerlijk. Aan de overkant van de vakantiewoning is de paardenweide met een omheind wandelpad met vijver. Het was heerlijk ontspannen zitten op de boomstam bij de vijver. De hondjes hebben genoten en als de hondjes genieten, dan genieten wij ook. Momenteel wordt er een nieuwe vakantiewoning gebouwd. Wij hebben alweer voor het volgend jaar geboekt. Als je hier naar toe wilt moet je er snel bij zijn. Het is een zeer gewild adres.

Ton van Poppel
3 jaar geleden

Geplaatst op 8 juli 2016 (oude site)
In juni 2016 voor de eerste keer in Peelhoven geweest, samen met mijn man en onze 3 shelties Pepper - Jumper en Dylan.
We werden gastvrij ontvangen door Franka.
Een heerlijk vakantiehuis, het oude woongedeelte van de boerderij. Een fijne grote woonkeuken, van hieruit kon je eindeloos ver weg kijken. Heerlijk rustig.
Een omheinde tuin met daarachter nog een grote omheinde speelweide.
We hebben ons laten verwennen met elke dag een uitgebreid ontbijt, Franka maakte steeds wat anders voor ons klaar. Dit was super.
Wij voelden ons hier echt thuis, een hele gemoedelijke sfeer.
Omdat wij ontzettend veel regen hebben gehad en één dag 31 graden hebben we niet zo veel van de omgeving kunnen zien. Desondanks hebben wij een leuke en ontspannende vakantie gehad. We waren helemaal tot rust gekomen.
Franka en Martien zijn bijzondere lieve mensen.
Een aanrader !

Nathalie Mertens
3 jaar geleden

Geplaatst op 8 februari 2015 (oude site)
Ik ben nu 3x naar de Peelhoven geweest samen met Nikki mijn hondje en Annemieke Jansen en haar hondje Demi. Toen ik bij de Peelhoven aankwam kreeg ik echt het gevoel van vakantie. Een liefelijk huisje in een mooie omgeving. Franka en Martien zijn super lieve mensen waarbij je je echt heel welkom voelt. De laatste vakantie hadden we ook ontbijt erbij genomen en daar hadden we zeker geen spijt van, wat had Franka haar best gedaan. Ze stellen ook hun 2 paarden Max en Farras ter beschikking en samen met Franka ga je dan een Buitenrit maken van een uurtje of 3 a 4 en wat een lekker ding is Farras daar reed ik op een mooie fjord en Annemieke reed op Max. Wat ook een super grote plus punt is is de mooie grote omheinde tuin waar de hondjes zich lekker kunnen vertoeven. Zelfs het weiland dat grenst aan de tuin stellen ze ter beschikking voor of de hondjes of als je paarden heb om daar te stallen. Dus een echte aanrader en dat blijkt wel als je er al 3 keer ben geweest en er komt zeker nog een 4de keer en een ...........

Reactie plaatsen