Chalet/B&B "verhuurhuisje", Berlicum, Noord Brabant, Nederland

Max 4

750 m2, 1.60 hoog

2-4

1Omschrijvng:
Welkom in Brabant.
Rust en natuur in één provincie!
 Liefhebbers van stilte en -puur natuur- hebben hier hun paradijsje gevonden. 
Op een unieke locatie in het Woud even weg van alle drukte- willen wij u kennis laten maken met ons bijzondere gastenverblijf voor 2-4 personen. Hier vindt u nog de ongedwongen sfeer van het platteland, de rust en ruimte. Prachtig gelegen, Onder de rook van ‘s-Hertogenbosch/, en op de grens van Schijndel, Sint-Michielsgestel en Den Dungen, Maaskantje.
 
In deze landelijke en bosrijke omgeving kunt u even ‘ontsnappen’ aan het drukke en hectische (stadse) leven…. Naast onze woning heeft u een eigen oprit naar het gastenverblijf met voldoende parkeergelegenheid. U heeft een privé tuin met fruit bomen van 750 m² groot. Overal in de tuin zijn zitjes om elke keer van een ander uitzicht te kunnen genieten. Hier heeft u volledige privacy. Vanaf de veranda of vanuit het gastenverblijf heeft u een fantastisch weids uitzicht over de landerijen,     huisdieren zijn welkom.
 
Verken de omgeving met de fiets, door de bossen of de pittoreske dorpjes. Er ligt een informatiemap met de mooiste wandel en fietsroutes voor u klaar en andere activiteiten. In de buurt zijn leuke winkeltjes met een hoog snuffelgehalte, galerieën en zeer goede culinaire voorzieningen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.