Dogloghomes Niedernsill, (Salzburgerland) Oostenrijk

4+ in overleg

beide huizen terras + tuintje 

2/3 en 4/6

 1 en 2 +videOmschrijving:
Wil je graag met je hond of met meerdere honden op vakantie naar Oostenrijk dan ben je bij ons aan het goede adres.
  Vlakbij de thuisbasis van DogWalkTrail in het Salzburgerland nabij de skigebieden Zell am See/Kaprun en Kitzbühel/Kirchberg en Oostenrijks grootste Nationaal Park Hohe Tauern (met onder andere de Grossglockner) in het kleine dorpje Lengdorf (gemeente Niedernsill) liggen op een berg aan de zonzijde van het dal aan een rustig weggetje twee volledig uit hout opgetrokken, sfeervolle en van alle gemakken voorzien en op honden ingerichte chalets, de DogLogHomes. Deze Canadese blokhutten staan niet alleen vlakbij verschillende skigebieden maar ook te midden van ontelbare kilometers met prachtige wandelroutes. Het kleine huis is “The Logcabin” en het grote huis “The Lodge”

Net als al onze accommodaties zijn ook de DogLogHomes volledig ingesteld op honden. Beide huizen hebben een afgezet terras, klein tuintje, hondenbedden, water/etensbakken en zelfs aan de poepzakjes is gedacht. Kortom alles om het de hond en daarmee de baasjes naar de zin te maken. Over het terrein loopt een kleine beek. Bij deze beek hebben we een ruw stukje terrein afgezet voor de hondjes. Boven bij de parkeerplaats is een uitlaat plek (hondentoilet). In de zomer staan er honden zwembadjes waar de hond heerlijk kan afkoelen.

In overleg zijn er per huis meer dan 4 honden toegestaan. Dit hangt af van de hoeveelheid honden die er dan in het totaal in de beide DogLogHomes zullen verblijven. De toegang naar de bovenverdieping binnen in beide huizen is via een smalle steile open trap (zie foto). Check ook de fotoalbums waar je een goede indruk kunt krijgen hoe de huizen liggen en hoe de trappen er uit zien.

Roken is in beide huizen niet toegestaan

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.