DogMountainInn, Niedernsill, Salzburgerland, Oostenrijk

2+ in overleg

GezamenlijkOmschrijving:
5 appartementen en 3 pensionkamers
De appartementen en kamers zijn niet rokers appartementen. Per appartement zullen we bekijken hoeveel honden er mee kunnen in het appartement. Dit hangt af van hoeveel honden er in het totaal aanwezig zullen zijn in de gehele DogMountainInn.
  In principe is het geen probleem meer dan 2 honden mee te brengen maar dit hangt dus mede af van het totaal aantal honden op het terrein. Wil je bijvoorbeeld graag met 4 honden komen moet je op tijd reserveren. Wel kun je natuurlijk een extra appartement of kamer huren waar je dan weer met 2 honden kunt verblijven.

DogMountainInn is  helemaal op honden en hun baasjes gericht. Voor de honden wil dat zeggen hond vriendelijke vloeren, echte hondenplekjes, volledig omheinde  tuin, leuke speel en honden badplaats, doggy daycare, massages voor de honden, stukje van het hondenwinkeltje  en nog meer leuke hondenitems. 

De appartementen:
-Appartement Bodhi’s Alpenglück  waar je het gevoel hebt in een almhut te logeren. (4 personen)
-Appartement Spirit of the mountain Utah waar je je echt in de bergen voelt  (4 tot 6 personen in combinatie met studio Sesi) 
-Appartement Tikaani’s treehouse staat volledig in het teken van bomen (2 personen)
-Appartement Bucks “Wild West” geeft het idee van het wilde westen (2 tot 4 personen) 
-Studio Sesi Snow.  Sesi betekent sneeuw dus thema witte sneeuw wereld is sterk aanwezig (2 personen allleen icm met appartement Utah te huur)

Pensionkamers: 
-Soma’s iglo In de iglo staat alles in het teken van koude “Noorden” en de iglo’s en sledehonden (2-4 persoons kamer)
-Ealuk ’s tipi staat geheel in het teken van Indianen met hun tipi’s en kano’s. (hoort bij appartement Bucks wordt alleen als pensionkamwer gebruikt in groepsweken) 
-Wolf Den zegt het al, het hol van de Wolf geeft alles weer met wolven. Deze kamer is deels in de verhuur en wordt deels gebruikt voor personeel van het DogWalkTrail Nederland en Belgie team welke ons regelmatig komen versterken. (2 persoonskamer)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.