Camping de sprookjesmolen, Dolni Kalna, Tsjechie

Onbeperkt

25

5 min lopen

bij bar/receptieOmschrijving:
Camping de Sprookjesmolen (in het Tsjechisch Pohádkový Mlýn) is een kleine gemoedelijke camping met 25 kampeerplaatsen.
Honden zijn  van harte welkom. Er is direct grenzend aan het campingterrein een speciale lange uitlaatstrook waar de honden vrij los kunnen lopen en rennen. Het Campingterrein is een natuurlijk afgebakend terrein dus de honden staan niet direct op een weg. Op het terrein willen we wel graag dat u de hond bij uw kampeerplek houd en ongelukjes opruimt.

 

Wandelen met de hond los is vanaf de camping zonder gevaar van auto's en wegen. Je loopt vanaf het campingterrein zo het grasveld richting het dorp over en kunt dan direct de heuvel naar boven op waar je op een karrenspoor uitkomt die dwars tussen de velden en akkers doorloopt. Om aan de overkant te wandelen moet je hem een klein stukje aanlijnen maar eenmaal over de weg kun je ook hier vrij wandelen met de hond los.
De beek die achter het kampeerveld langs loopt is zeker ook goed voor de honden om even lekker af te koelen op een warme zomerdag en mag dus als zwemwater gebruikt worden.

 

Tsjechië is een bijzonder hond vriendelijk land en de Tsjechen zijn eigenlijk over het algemeen allemaal gek met honden en het is dan ook maar zelden een probleem om je hond mee te nemen naar restaurants, de dierentuin etc.....maar ook hier zijn er een paar regels.... alle informatie die je eigenlijk even moet weten als je met je hond(en) naar Tsjechië op vakantie gaat kun je op onze website na lezen. http://vakantietsjechie.cz/hond%20mee%20op%20vakantie.htm

Wandelen, Fietsen en uitstapjes:
In de bar hebben we onze eigen VVV met heel veel informatiemappen die daar ingekeken kunnen worden. We helpen U graag verder met het plannen van een leuke dag dmv van routebeschrijving, wandelkaart en extra informatie voor U in meeneem exemplaar.

 

We hebben uitgeschreven wandel en fietsroutes vanaf de camping, maar ook in de omringende gebieden voor U klaar liggen.

Opstap met kinderen? Ook daar weten we de leuke dingen voor U en uw gezin te combineren.
Hier alvast wat voorpret: http://vakantietsjechie.cz/fotoalbum.htm

Huur accommodaties in het zomerseizoen op de camping: 

Een 4/5 persoonsbungalowtent, een retro toercaravan met voortent en luifel voor max 4 personen en een ruime elddis toercaravan met alleen een luifel geschikt voor 3 personen. (extra bijzettent)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.