Mästaremåla stuga, Rödeby (Blekinge), Zweden

onbeperkt

4000m2, 95-120 cm hoog

2-4

2

tot 5 GB p.w.

Omschrijving:

Mästaremåla stuga ligt midden in een prachtig en rustig bosgebied. Onze enige buren wonen 500 meter achter ons in het bos. Naast ons perceel is een weiland van onze buren, waar soms hun twee paarden lopen. Verdere buren wonen circa 1 ½ km verderop. 

Bij de stuga hoort in totaal bijna 11.000 m2 grond/bos, waarvan we circa 4000 m2 hebben omheind. 

De stuga ligt in de provincie Blekinge, in zuid-oost Zweden, op slechts 25 autominuten van het centrum van de marinestad Karlskrona. Hier valt genoeg te beleven als u even genoeg heeft van alle rust. Supermarkten vindt u op 10 autominuten afstand in het plaatsje Rödeby.

De grootte van de stuga is 74m2. Het is uitermate geschikt voor twee volwassenen met (kleine) kinderen en/of meerdere honden. U heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers (waarvan 1 met stapelbed), ruime badkamer, keuken, ruimte met wasmachine en diverse kastruimte tot uw beschikking. Vlak naast het huis hebben wij nog een tuinkamer, waarin het heerlijk relaxen is. Door het vele glas is deze ruimte ook op koude, zonnige dagen erg fijn. Een gedeelte van de schuur is ook door u te gebruiken, bijvoorbeeld voor stalling van uw fietsen.

U kunt direct vanuit de stuga het bos in! In huis hebben wij een plattegrond met hierop diverse wandel (of fiets) routes. Als u wilt kunt u er uren op uit trekken met uw viervoeter(s). Formeel moet u van 1 maart tot 20 augustus uw hond aangelijnd houden in Zweden. Loopt uw hond toch los, dan wordt dit al snel uitgelegd als illegaal jagen! Begin oktober begint de elandjacht. Houdt uw hond dan aub aan de lijn voor uw eigen veiligheid en dat van uw hond(en). In het bos leven diverse wilde dieren; eland, ree, wild zwijn, haas, etc. 

In Buggamåla vindt u een leuk meertje met een steiger en klein strandje, waar ook honden welkom zijn. Het meertje heet Yasjön (7 km rijden).

Reacties

Vera Streuper
4 maanden geleden

Heerlijke plek voor de honden en relaxed voor de baasjes, alles zeer verzorgd. Super plek

Liesbeth
4 maanden geleden

Wij zijn hier in oktober 2016 en oktober 2017 een week geweest. Wat een paradijs. Heerlijk rustig en je wandelt vanuit de stuga zo het bos in. De honden konden heerlijk spelen in de grote omheinde tuin. Puur genieten voor ons en voor de honden dus.

Karen Cosman
9 maanden geleden

Wat een prachtige locatie met een geheel complete stuga. We hebben een heerlijke tijd gehad. Onze honden konden zorgeloos los lopen in een enorme en goed omheinde tuin. We hebben genoten van de rust en de ruimte om ons heen. In de omgeving is zo ontzettend veel moois te zien.
Deze stuga is echt een aanrader en de kans ik heel groot dat wij er nog eens terug keren.

Mevr. Visscher
2 jaar geleden

(Geplaatst 2 september 2016 (oude site)
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in www.mastaremalastuga.nl , echt een aanrader! Een comfortabele woning met enorm veel ruimte eromheen, die ook nog eens keurig omheind is, in een prachtige bosrijke omgeving met veel mogelijkheden tot leuke uitstapjes.

Reactie plaatsen