Home » Duitsland » Noordrijn-Westfalen » vakantiehuis eifelhof

Eifelhof, Kall-Benenberg, Noordrijn Westfalen, Duitsland

Tot 8

350 m2

tot 12

4Omschrijving:
Wilt u met vrienden of familie (honden zijn ook welkom) een weekend of week genieten van de rust en de prachtige natuur in de Duitse Eifel? In dit vakantiehuis kunt u gezellig samen zijn, genieten van de tuin, samen koken, spelletjes doen etc. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandelingen.

In het vakantiehuis is een ruime leefkeuken, een loungeruimte, 4 slaapkamers (één van de 4 heeft er nog een extra kamertje bij met een stapelbed), 2 badkamers, een toilet, 2 kelders, een overdekte buitenruimte en een grote omheinde tuin met een mooi uitzicht. Meer over de inrichting van het vakantiehuis.

Hoewel de Eifel niet ver weg is (zo’n 3 uur vanaf Utrecht), is het een totaal andere wereld dan Nederland. Hier zijn groene lieflijke heuvels en rust. Geen files, (bijna) geen stoplichten.

De Eifelhof heeft een omheinde tuin, wat natuurlijk ideaal is met hond(en). In overleg kunnen eventueel meerdere honden verblijven. We hebben wel hondenclubs gehad met 7 honden. Iets wat niet overal mogelijk is.

In Duitsland moeten honden in principe altijd aangelijnd zijn tenzij ze goed zonder lijn bij de baas kunnen blijven. Nu is dat hier in de omgeving allemaal niet zo’n punt, gewoon omdat je bijna nooit iemand tegenkomt. Het is hier wel gebruikelijk dat je de hond even aanlijnt als je iemand tegenkomt, zodat de persoon er absoluut geen last van heeft. Dit is een soort ongeschreven beleefdheidsregel.

Vanuit de Eifelhof zijn er eindeloze mogelijkheden om te wandelen. Direct vanuit het huis zijn er wandelingen met prachtige uitzichten

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.