Dogstarsholidays, Pfaffschwende, Thuringen, Duitsland

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Michel en Ingrid
10 uur geleden

In november weer een weekend er heen, 6 maanden geleden er geweest, kunnen niet wachten om weer te gaan en de honden ook niet😂 super veel zin weer in🐶🐶🐶🐶

Sacha en Patrick
21 dagen geleden

Wat hebben wij heerlijk genoten van de vakantie. Voor de honden is het hier een paradijs op aard. Zo fijn dat ze hier lekker kunnen spelen en rennen, zonder dat wij baasjes in paniek raken. Want ontsnappen is hier NIET mogelijk. Daarnaast zijn Monique en Dave ontzettend gastvrij. Het appartement is heel mooi, ruim en goed ingericht. De omgeving is ook prachtig, je kunt er lekker wandelen. En het is er heerlijk rustig en stil. Wij komen beslist nog eens terug!!

Edwin en Suze
22 dagen geleden

Wat hebben we heerlijk genoten tijdens de midweek bij dogstars. We waren met onze 7 honden die heerlijk konden rennen op het terrein/weide. Het stadje Eschwege is een aanrader om te bezoeken. Ook de wandelingen zijn geweldig rondom dogstars. We hadden na onze verhuizing rust nodig en hebben dat zeker bij dogstars gehad. Dave is een gezellige gastheer waar je gezellig een glaasje mee kunt drinken😉😊. Helaas was Monique niet aanwezig maar die zien we vast een volgende keer. Dogstars is een echte aanrader!!!

Brigitte van Dijk
een maand geleden

Weer thuis na een heerlijk weekje bij Dave en Monique. We hadden het grootste appartement met als voordeel een eigen ingang. Alles keurig netjes in het appartement: bedden opgemaakt voor de baasjes en kleden voor de banken zodat de honden daar lekker konden liggen. De perfect omheinde privé tuin en de parkachtige grote gemeenschappelijke tuin, zijn een paradijsje voor de honden.
Echt een aanrader als je op zoek bent naar een net appartement met alle privacy, lieve en behulpzame eigenaren, en gelegen in een mooie rustige omgeving.

Jolanda en Frans
een maand geleden

Zojuist weer thuis van 10 heerlijke dagen bij Dogstars Holidays.
Voor honden die fijn willen rennen en spelen is dit een waar paradijsje.
Het grote terrein is perfect omheind en kunnen de honden met geen mogelijkheid ontsnappen Onze Spaanse Galgo Zoë heeft de tijd van haar leven gehad.
Wij hadden het tweepersoons appartement. Dit was zeer ruim en van alle gemakken voorzien.
Als daar nog het perfecte gastheerschap van Dave en Monique bij komt zijn alle ingrediënten aanwezig om een heerlijke vakantie te hebben.
Aan werkelijk alles is gedacht om het de honden en hun baasjes naar de zin te maken.
Wij gaan zeker nog eens terug!!!!!!

Maurice en Chantal
een maand geleden

Onverwachts kwam er een midweekje vrij en toevallig hadden wij net vakantie. Dus geboekt en nog even een paar daagjes weg geweest.
Nou dat is heel goed bevallen voor ons en onze 2 harige boeven.
Een heel mooi en ruim appartement(4pers), comfortabel ingericht en van alles voorzien wat nodig is. Prima bedden, goede douche. Een eigen grote, goed omheinde tuin en een prachtig en veilig, goed omheind hondenveld, waar de honden heerlijk kunnen spelen.
Wij hebben een heerlijk midweekje gehad en het was eigenlijk tekort. De omgeving is erg mooi.
Dave en Monique hebben er al iets moois van weten te maken en zijn gezellig aanwezig voor regelmatig een praatje of het beantwoorden van vragen.
Echt een plek om terug te komen👌🏼

de Helliemonsters
2 maanden geleden

Gisteren terug gekomen van een heerlijke week. Wat hebben Dave en Monique een mooi paradijs gebouwd in Thüringen! Geweldig voor mens en hond(en). Wat een werk hebben zij verzet om dat zo te krijgen. Chapeua! Tijdens de rondleiding door de kazerne kregen we een idee van de historie van het gebouw, erg leuk om te zien en om de verhalen te horen.
We hadden een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken. Kers op de taart is je eigen omheinde tuin en ook nog het geweldig grote omheind terrein (2,5 Ha) waar de honden heerlijk hun gang kunnen gaan.
En als je dan ook het perfecte weer en leuk gezelschap in de andere appartementen treft dan kun je zeggen: TOP vakantie en TOT ZIENS

Frederike van der Veen
2 maanden geleden

Net terug van een super week in dit hondenwalhalla. Vooral voor hondjes die normaal niet los kunnen lopen, is dit echt geweldig!! Ze hebben heerlijk gestruind en geravot op het grote veld en de vijver, groot lol hebben ze gehad! En hondjes tevreden, baasjes tevreden tenslotte!!
Ook de appartementen zijn super, netjes, nieuw en ruim met een mooie omheinde tuin.
Al met al hebben we allemaal een heerlijk week gehad, bedankt!!

Frank en Miriam
2 maanden geleden

Heerlijk ontspannen in een luxe appartement met eigen omheinde tuin in een mooie omgeving. En ook nog een schitterend, gevarieerd en groot omheind terrein, waar onze vier honden heerlijk hun gang kunnen gaan. Daarbij ook nog eens een geweldige gastheer en gastvrouw Dave en Monique. Echt super!

Jan en Cathleen
3 maanden geleden

Als je aan mijn hondjes Lola en Pinkie zou vragen waar het paradijs op aarde ligt, dan zouden ze ontgetwijfeld én in koor "in Pfaffschwende" antwoorden!

Zij konden naar hartelust ravotten op het afgesloten domein, samen met de honden van de andere gasten en die van de eigenaars, of lekker even afkoelen in de vijver, terwijl mijn man en ik genoten van het schouwspel vanop het gemeenschappelijke terras.

Ook "ons" appartement was super! Heel ruim, heel praktisch, gezellig ingericht en met afgesloten privé-tuin. Ook daar alweer de hemel op aarde voor onze honden, want zij mochten zelfs mee in de slaapkamer.

De omgeving is prachtig. Hoewel we zelf weinig behoefte hadden om dingen te bezoeken, omwille van het warme weer, en nét omdat de hondjes het zo leuk hadden op het domein, kon je genieten vanop het terras van het mooie uitzicht. Zelfs de autorit vanaf Kassel naar Pfaffschwende (vooral de laatste 20 kilometers) was meer dan de moeite waard.

Maar de kers op de taart was toch wel de vriendelijke en gastvrije ontvangst van eigenaars Dave en Monique! Wij hadden verwittigd dat we iets vroeger dan voorzien zouden aankomen; zij hadden ervoor gezorgd dat het appartement al beschikbaar was, de koelkast stond al koud, fris water stond er klaar voor de honden, er was koffie en thee, de bedden waren opgemaakt, ze hielpen ons met de auto te lossen... we voelden ons zo hard welgekomen!

Monique en Dave maakten regelmatig tijd voor een babbel, en zelfs voor een rondleiding door het gebouw. Waar ze met passie vertelden over hun mooie levenswerk. Bij hen draait alles rond de honden en hun baasjes, dat is zeker! (Zo werd de vijver dagelijks bijgevuld om blauwalgen te vermijden, opdat de honden, en baasjes dus ook, optimaal konen genieten va hun verblijf.)

Bij onze thuiskomst hebben we dan ook geen seconde getwijfeld en onmiddellijk geboekt voor volgend jaar!

Reactie plaatsen