Dogstarsholidays, Pfaffschwende, Thuringen, Duitsland

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Jan en Cathleen
13 dagen geleden

Als je aan mijn hondjes Lola en Pinkie zou vragen waar het paradijs op aarde ligt, dan zouden ze ontgetwijfeld én in koor "in Pfaffschwende" antwoorden!

Zij konden naar hartelust ravotten op het afgesloten domein, samen met de honden van de andere gasten en die van de eigenaars, of lekker even afkoelen in de vijver, terwijl mijn man en ik genoten van het schouwspel vanop het gemeenschappelijke terras.

Ook "ons" appartement was super! Heel ruim, heel praktisch, gezellig ingericht en met afgesloten privé-tuin. Ook daar alweer de hemel op aarde voor onze honden, want zij mochten zelfs mee in de slaapkamer.

De omgeving is prachtig. Hoewel we zelf weinig behoefte hadden om dingen te bezoeken, omwille van het warme weer, en nét omdat de hondjes het zo leuk hadden op het domein, kon je genieten vanop het terras van het mooie uitzicht. Zelfs de autorit vanaf Kassel naar Pfaffschwende (vooral de laatste 20 kilometers) was meer dan de moeite waard.

Maar de kers op de taart was toch wel de vriendelijke en gastvrije ontvangst van eigenaars Dave en Monique! Wij hadden verwittigd dat we iets vroeger dan voorzien zouden aankomen; zij hadden ervoor gezorgd dat het appartement al beschikbaar was, de koelkast stond al koud, fris water stond er klaar voor de honden, er was koffie en thee, de bedden waren opgemaakt, ze hielpen ons met de auto te lossen... we voelden ons zo hard welgekomen!

Monique en Dave maakten regelmatig tijd voor een babbel, en zelfs voor een rondleiding door het gebouw. Waar ze met passie vertelden over hun mooie levenswerk. Bij hen draait alles rond de honden en hun baasjes, dat is zeker! (Zo werd de vijver dagelijks bijgevuld om blauwalgen te vermijden, opdat de honden, en baasjes dus ook, optimaal konen genieten va hun verblijf.)

Bij onze thuiskomst hebben we dan ook geen seconde getwijfeld en onmiddellijk geboekt voor volgend jaar!

Reageer
Ineke en Jan
20 dagen geleden

Wat hebben wij genoten en onze 2 honden eveneens op deze geweldige locatie. Dave en Monique zijn erg gastvrij, mooi en ruim appartement. Vooral onze border terrier Rosso heeft zich uit kunnen leven. Wij komen zeker terug hier!

Reageer
Ria en Conny
2 maanden geleden

De honden en wij hebben super genoten van ons verblijf , de hele week geen riem i onze handen gehad heerlijk we komen zeer zeker terug

Reageer
Irma en Goos
3 maanden geleden

Net terug van een weekje bij Dogstars-Holidays. Wat een heerlijke tijd hebben we daar gehad. Onze honden Vio en Duka hebben de tijd van hun leven gehad. Lekker rennen, zwemmen en het terrein afstruinen. Het 2 persoonsappartement was ruim van opzet en ook in de tuin konden de honden zich nog heerlijk uitleven. Wij hebben genoten van de rust en de gastvrijheid van Dave en Monique. Wij komen zeker terug🤗

Reageer
Rene, Finy Henricussen en Elkje en Fraukje
3 maanden geleden

Wij hebben samen met onze 2 Friese Staby een heerlijke midweek verbracht bij Dogstars- Holidays.
Wat een ruimte om te rennen hebben de honden daar en bij het appartement ook nog een mooie wei om te ravotten.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen.
Ook de omgeving is super.
Bedank Monique en Dave voor de mooie week en wij komen snel weer terug.
Groetjes Rene en Finy en de honden.

Reageer
Mark, Jolanda, Lonneke & Rachel
3 maanden geleden

In de meivakantie heerlijk 1 week gebruik gemaakt van een van de appartementen.
Dave en Monique zijn schatten en zeer gastvrij.
Alle appartementen zijn leuk, eigentijds ingericht en zeer ruim.
Ook de tuinen die bij ieder appartement horen zijn ruim en goed omheind. En niet te vergeten de tuin bij het terrein hoort, ook zeer groot, bijna een park.
Ze hebben heel veel gedaan om het er zo goed uit te laten zien
Wij komen zeker terug!

Reageer
Michel en Ingrid
4 maanden geleden

Wat een geweldige locatie, wij hadden 4 honden mee en die hadden de tijd van hun leven, en wij dus ook!
Een heerlijk appartement met alles er op en er aan en de honden waren zo welkom, het ontbrak ons aan niets. Dave en Monique zijn geweldige gastheer en gastvrouw waarbij je je enorm welkom voelt.
Mensen met honden hebben altijd moeite met het vinden van een leuke plek om naar toe te gaan, maar hier kun je met zoveel honden terecht dat is echt ongelofelijk.
Het terrein is super groot en super veilig en daarom heel relaxed voor de baasjes, alles kan en mag bij wijze van spreken.
Wij willen hier zeker weer naar terug!!!!
Het lange weekend was gewoon te kort, want de omgeving is ook heel mooi, leuk en interessant.
De locatie, een oud grenskantoor hebben ze volledig omgezet naar mooie en volledig ingerichte appartementen.
Hondenmanden stonden al klaar, alles was voorbereid.

Reageer
familie De Beukeleer
4 maanden geleden

Polleke, Noortje en Fonske vertrokken op vakantie & de baasjes mochten mee ;-) Zalige vakantie, genieten van rust, ruimte, stilte en natuur. En de miniroedel had de tijd van hun leven.

Reageer
Sandra
5 maanden geleden

Deze Paasdagen hebben wij op dit heerlijke plekje doorgebracht. Wat een paradijsje voor de hondjes! Ze waren niet weg te krijgen van het grote terrein (als we ze in onze eigen tuin lieten gingen ze demonstratief voor de voordeur staan omdat ze liever daar naar buiten gingen.)
Een top appartement, gezellige eigenaren en een ontzettend verrassende omgeving. We hebben heerlijk gewandeld en de hondjes hebben daarna heerlijk gespeeld op het terrein. Dat we binnen 24 uur na thuiskomst alweer een week geboekt hebben in September zegt wellicht genoeg.

Reageer
Bart
5 maanden geleden

Wij zijn hier inmiddels tussen de 15 a 20 keer geweest, maar ik ben dan ook aangetrouwde familie.... Toch wil ik ook iets zeggen ook al is dat niet helemaal subjectief:)
ook wij hebben een hond en we hadden onze Nika net een week en we gingen hier al naar toe (om te helpen verbouwen). De tweede keer dat we gingen wist ze het al en sprong ze binnen over de bank van vreugde, iets wat nieuw was voor ons:)
De mooie reacties hierboven zeggen al veel over op vakantie met je hond. Ik wil daar nog deze aanvulling over geven qua natuur en vogels aangezien wij daar fan van zijn:
In de tuin zie je geelgorsen, zwarte roodstaarten, kwikstaarten, distelvinken, appelvink (als je geluk hebt!), goudvinken, en veel meer. De rode wauw komt heel laag over vliegen. De raven een stuk hoger maar je ziet ze goed. Een bosuil hebben we ook wel eens niet ver van hier gezien. In de bossen (echt de straat oversteken!) zijn we nog lang niet uitgekeken. Het is echt de groene gordel, de oude grens van oost en west waar niks mee is gedaan. Je kan urenlang wandelen en heel veel te zien en je komt er soms iemand tegen en soms helemaal niemand:)

Cultureel is Thüringen ook aantrekkelijk. Mooie stadjes (Eschwege is al heel leuk, maar bijv. Mühlhausen is ook heerlijk) en qua muziek is in deze provincie uiteraard ook veel gebeurd. J.S. Bach is hier geboren en is hier gondgetrokken dus zijn er heel wat kerken e.d. naar hem vernoemd. Je komt regelmatig een standbeeld van hem tegen.

Dat zijn wat andere dingen die je misschien niet interesseren maar de andere mensen hierboven hebben het hierboven al goed verteld. Fijne/luxe appartementen, ideaal met je hond, alles klopt, heerlijke tuin. Na ruim 5 uur rijden (nika snurkt die tijd wel vol in de auto) wordt ze altijd erg allert als wij onze gordels uitdoen en dan springt ze in de lente en zomermaanden dan ook meteen de vijver in, Zo mooi om te zien!
Mocht je vragen hebben kan je bij Dave&Monique altijd terecht dus gewoon gaan!

Reageer

Reactie plaatsen