Recensies Le Mas Rouge, Lot, Dégagnac, occitanie, FR

ONBEPERKT AANTAL HONDEN WELKOM, OMHEINDE TUIN, 4000 m2, 1.50 hoog. 6-8 pers, 3 slpkmrs, wifi, verwarmd privezwembad . Honden verblijven gratis


Naam: Isabelle & Kathlijn
Verblijfsdatum: september 2020, reisgezelschap: 5 pers en 8 honden.

Voor het 2e jaar op rij weer enorm genoten van ons weekje in Le Mas Rouge, prachtig huis voorzien van alle comfort. Een waar paradijs voor de honden en de baasjes.
Alles is top 

 


Naam: Wendy
Verblijfsdatum: september 2020, reisgezelschap: 2 pers en 2 honden.
Alleenstaande villa gelegen in een rustig straatje met een prachtig zicht over de groene vallei. Zowel de villa als de enorme tuin zijn van alle comfort voorzien; alles is aanwezig voor mens en dier. Superhandig ook dat alle linnen voorzien wordt, net zoals een startpakket shampoo, afwasmiddel, enz. We hebben heerlijk geslapen (goede matrassen!). Dit is een vakantie met alle comfort zoals thuis en daarbovenop een verwarmd zwembad ;)
Keep up the good work :).


Naam: Ghysels Pascal - De Backer Natascha
Verblijfsdatum:  augustus 2019,  Reisgezelschap: 2 pers en 2 honden
Aangezien het andere vakantiehuis van deze eigenaars (le chalet Dordogne) waar we de vorige 2 zomers verbleven niet meer vrij was , beslisten we om dit vakantiehuis eens te proberen. Wat een voltreffer ! De prachtige locatie en het grote huis voorzien van alle comfort (zelfs Netflix indien het weer eens een dagje minder goed zou zijn) waren een droom met als topper voor ons de grote omheinde tuin en het (verwarmde) zwembad waar ook onze honden in mochten zwemmen. Het huis is gelegen in een heel mooie omgeving met schilderachtige bezienswaardigheden zoals Rocamadour, Collonges-la-Rouge, Domme, Sarlat en het dorpje la Roque Gageac voor ons persoonlijk het mooiste. Dankzij de familiale aangename sfeer waarmee Daniëlle communiceert met haar gasten voelden we ons ook terug meteen welkom. Ze heeft eveneens een reuzegroot hart voor honden. Wij komen zeker en vast terug !


Naam: Patries Briede
Verblijfsdatum:  Mei 2018,  Reisgezelschap: 2 pers en 6 honden
Heel groot, schoon en luxe huis, met zwembad waar de honden ook in mogen. Grote afgezette tuin, vanuit het huis kun je wandelen. Hier kun je met meerdere personen heel makkelijk in verblijven. Als buren heb je ezels , die zo af en toe van zich laten horen.