Home » Frankrijk » Auvergne-Rhône-Alpes » Gite Montauvert

Gite Montauvert, Combrailles(Puy de Dôme) Auvergne, Frankrijk

Let op!! de omheining is niet geheel ontsnappingsvrij

 

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reactie plaatsen

Reacties

heyert-smits
8 maanden geleden

Geboekt met hond en gevraagd of de tuin zeker goed omheind was, dit is ons beloofd, meerdere keren zelfs, bij aankomst ...niet dus...ze gaven een oplossing om het terras af te zetten met paletten zodat onze hond daar kon blijven, nu neen dus, dit was niet de bedoeling van een huis met omheinde tuin voor ons. Blijkbaar willen ze dat niet snappen, als je op een site staat voor hondenvakanties dan moet die omheining er ook zijn. Wij zijn 1 nacht gebleven en terug vertrokken.
Er werd ons verweten dat we het niet eens wilden proberen, maar wij hebben een Parson russel en kennen hem, een degelijke omheining is nodig, maar volgens mevr. ligt dat aan onze opvoeding, ik zou zeggen hou je mening voor je zelf. Ik zou dit huis zelfs afraden met kleinere kinderen, ze kunnen zo de straat oplopen. Ergens op de site staat ook, verschillende terrasjes en mooi aangelegde tuin, nu die hebben wij dan toch niet gezien. Heel lang op onze borg moeten wachten, blijkbaar zitten ze niet bij de juiste bank en van enige vergoeding is natuurlijk geen sprake, want we hadden al een speciale prijs gekregen, tja er was niemand anders, dus wij waren de gekken die toehapten.
Overigens zijn de antwoorden in haar mailverkeer heel grof en onbeschoft, ik snap niet hoe je zo al 8 jaar een B&B kan runnen. Klant is toch nog steeds koning volgens mij.....niet bij hen dus......van ons krijgt het een dikke nul.....ik zou zeggen blijf uit de buurt.....