Bugacpuszta Lodge, Bugacpusztahaza, Bacs-Kiskun, Hongarije

Onbeperkt

300m2,  120 cm hoog

1-5

2

V.a.mei 2018

GezamenlijkOmschrijving:

Te huur  2 glampingtenten middenin de Hongaarse natuur
Onze volledig uitgeruste tenten voor vijf personen bieden alle comfort, maar blijven ook het contact met de omliggende natuur behouden. Beide tenten zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer met regendouche en twee slaapkamers (1 met 1 tweepersoonsbed en 1 met 1 éénpersoonsbed en 1 stapelbed).

​De gezellige, houten inrichting creëert een warme sfeer en op het terras kan je tot ‘s avonds laat genieten van de rust, het tjirpen van de krekels en het huilen van de jakhals. BBQ, vuurschaal,.. zorgen voor gezellige avonden.

​Je beschikt er bovendien over een o zo typische Hongaarse goulashketel en een boek met Hongaarse recepten.  Wie durft het aan?

Beide tenten staan op een eigen grondstuk dat volledig privé omheind is, ideaal dus voor honden.

 Er is een zwembad op het terrein en fietsen waar men gratis gebruik van mag maken. Voor de honden is er een hondenpool voorzien.
We zijn gelegen vlakbij het nationaal park en vanaf het verblijf vertrekken verschillende gemarkeerde wandelingen van verschillende afstanden (van 4km tot 15km) voor elk wat wils dus. De wandelingen lopen door het prachtig natuurgebied: door bossen, langs graslanden, wijngaarden, zandduinen,…

Wilt u een dagje weg zonder honden? Geen enkel probleem: hondenoppas op aanvraag.

Ook voor kinderen is dit een prachtplek. Voor hen is er een schommel, glijbaan, zandbak, buitenspeelgoed, natuurleerpad, blotevoetenpad,… aanwezig.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.