Bosbungalows Wateren, Drenthe, NL

2+ in overleg

4-7

2-3Diverse Bosbungalows op Camping de Blauwe lantaarn in Wateren

Alle bungalows zijn vrijstaand en beschikken over een omheinde tuin. 2 honden welkom (meer in overleg).
Standaard is bij elke woning het volgende aanwezig: Wifi, 2 fietsen, 1 kinderzitje, kinderstoel, kinderbedje , badje, kinderbestek, drinkbeker, bordje

Het park:

De camping ligt in Drenthe tegen het Nationaal park 'Het Drents Friese Woud' met veel bos, heidevelden, prachtige zandverstuivingen en vennetjes. Richting Appelscha ligt het Aekingermeer, een natuurlijke recreatieplas, waar je ook mag zwemmen. Deze ligt 3 kilometer van onze camping.

Door deze prachtige omgeving zijn veel mooie fiets- en wandelroutes uitgezet. Ook zijn er genoeg uitdagende mountainbike routes en mooie ruiterpaden voor de liefhebber. Ook voor een dagje uit naar een museum, dierentuin of pretpark zijn er vele mogelijkheden.

Graag begroeten wij u in Drenthe voor een heerlijke (familie)vakantie. Hoe ziet uw ideale vakantie eruit? Wilt u lekker genieten van en met uw kinderen of zoekt u liever de rust en natuur op? Op dit park tref je het allemaal! De camping is kindvriendelijk door de vele faciliteiten.

We bezorgen je graag een comfortabele en relaxte vakantie. En dat ziet u terug in onze uitgebreide faciliteiten en voorzieningen

Faciliteiten op het park:

 binnenspeeltuin en drie buitenspeeltuinen, Recreatieteam in het hoogseizoen, Kantine, snackbar, zwembad met kleuterbad,
binnen recreatieruimte voor de kinderen, een grote airtrampoline WiFi op het hele terrein, een sportveld , volleybalveld en een wasserette.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

.