Hondencamping Evensterk, Een, Drenthe, NL

onbeperkt

200 m

15Beschrijving:
Evensterk staat al 20 jaar bekend om de ongedwongen en gemoedelijke sfeer zowel voor mens als dier. Hier is genoeg plek en aandacht voor mens en dier. Op het terrein zijn, behalve onze eigen honden ook paarden, geiten en kippen aanwezig, in verschillende afgesloten weilanden.

Het is schitterend gelegen in de kop van Drenthe, waar gewandeld, gefietst en paardgereden kan worden. Dus hier geen honden aan een lijntje bij de tent, maar heerlijk spelen op het volledig, voor honden, afgesloten kampeerterrein.

De camping heeft maximaal 15 plaatsen, dus ook de mensen kunnen genieten van de rust en voor kinderen zijn er volop speelmogelijkheden en het Ronostrand is naast de deur. Er bestaat hier ook de mogelijkheid je paard mee te nemen op vakantie en geweldige buitenritten te maken.

Geen verplichte vertrek of aankomsttijd omdat er altijd een dag zit tussen de volgende reservering. Dan kun je lekker in het eigen tempo inpakken en ga je niet met stress naar huis. We zijn weer open!!!!

De camping is een mooi omsloten en beschut liggend terrein, dat een ongedwongen sfeer uitstraalt, dus geen vast plekken, hekjes of heggetjes. Er zijn 10 stroomaansluitingen.

De camping heeft uitstekend sanitair met 2 douches (zonder muntjes of drukknop, maar een heerlijke thermostaatkraan), 2 wastafels, 2 toiletten en een urinoir.

Op het terreintje zijn speeltoestellen voor kinderen zoals een speelhuisje, zandbak, glijbaan, tafeltennistafel, grote trampoline. Voor de honden is er een kruipbuis, een bak met tennisballen en werper, waterbadjes, een uit te zetten slalom parcoursje en nog veel meer. Op 200 meter ligt een geweldig mooie waterplas waar mensen en honden kunnen zwemmen.
Vanaf de camping kun je door een hekje lopend van het terrein af.

Wij zijn open van 1 april tot de herfstvakantie!    

Reacties

Petra wildeboer
3 maanden geleden

Gezellige leuke camping,gastvrij,honden lopen los op de camping,de camping is omheind,zodat de honden niet weg kunnen lopen,poepzakjes bij in en uitgang,trampoline en andere leuke dingen voor de kinderen,op loop afstand het rhono strand,waar de kinderen heerlijk kunnen spelen,en ijsje of iets anders kunnen eten,ook zijn er kippen,geiten,pony,s te vinden op de camping,avonds gezellig met zn allen aan het kampvuur,gastvrije camping eigenaresse,alles kan en mag in overleg,kortom een heerlijke kleinschalige camping,zowel voor mens en dier,dus een echte aanrader.

Yvonne Nederpel
3 maanden geleden

Een heerlijke camping voor mensen die voor hun hond vrijheid en ruimte willen. De mijne, Pepijn, vindt het er heerlijk, en ik ook. Het is er gezellig, je mag er een kampvuur maken, er zijn speelmogelijkheden voor kinderen, zowel kleine als wat grotere (trampoline, tafeltennis, tafelvoetbal, speelhuisje etc.), er is zwemgelegenheid in de nabijheid, er is speelgoed voor de honden, wat wil je nog meer! Een ideale plek dus, waar je ook nog echt kampeert.

Yolanda Massaar
3 maanden geleden

Het is echt een top camping. We gaan er nu weer heen voor het 4 jaar. Altijd een gezellige club mensen en honden. De honden ondeling kunnen het altijd goed met elkaar vinden. Als je vakantie met je hond wil moet je echt deze camping hebben. Onze hond is echt moe na deze vakantie en wij lekker uitgelust.

Nijboer
3 maanden geleden

Nette, verzorgde, gezellige camping voor mens en dier!
Heerlijk genieten van de natuur en de rust.

petra
3 maanden geleden

Als eigenaresse van de camping wil ik toch even reageren op de beoordeling van de dames Sandra en Cathryn. Deze dames zijn vorige jaar 2-3 dagen bij mij op de camping geweest. Tijdens hun verblijf hebben ze tegen mij hun ongenoegen niet geuit. Toen ze vertrokken waren zijn ze op mijn facebook pagina en op hondensites allemaal negatieve reacties gaan plaatsen. Ik heb contact met ze gezocht en verzocht hiermee te stoppen. Toen dat niet hielp heb ik de dames geblokkeerd. Dan wordt het heerlijk rustig. Nu hebben ze weer een manier gevonden mijn mooie bedrijf zwart te maken. Ik kan mij slechts verdedigen door hierop te reageren. Ik zou zeggen, kom gezellig op deze camping en vel zelf uw oordeel.

Peter van Beer
3 maanden geleden

De camping is top, de eigenaresse is top, de locatie is top, de honden hebben het er geweldig met elkaar dus wat heeft een mens nog meer nodig om helemaal tot rust te komen.
Kortom, wij kunnen ons geen betere camping voorstellen. Een aanrader dus voor iedereen maar vooral voor dierenliefhebbers.

De wit
3 maanden geleden

Hele leuke camping!
Voor jong en oud genoeg te doen. Leuke mogelijkheden om met je hond lekker te gaan zwemmen of uren door de bossen te wandelen.
Op het camping terrein niet aan een stikje verplicht vast hoeven te zitten, maar lekker kunnen spelen en vliegen over het goed omheinde veld.
Nette, aparte douche en wc voorziening die netjes schoon gemaakt worden.
Verder een gezellige camping met mensen die lekker met elkaar en de honden van een leuke vakantie willen genieten!
Absoluut een aanrader!!

Sandra
3 maanden geleden

Niet zo bevallen... Veel hondenpoep overal, beetje eng dorpsgevoel, betweters, en met zijn allen poepen en plassen op 1damestoilet..tevens douche. Wc rook dus niet fris....ik ging voor een wc bezoek naar de camping aan het Rondstrand. Poep op mijn tentstokken tijdens het opzetten van de tent. Er lopen ook niet goed opgevoede honden rond...bij het zwemplas je bij de camping werden we aangevallen door twee blote mannen die het strand voor zichzelf wilden. Wel verboden wegens drijfzand daar.

Cathryn
3 maanden geleden

Hele slechte ervaring
Eerst poep ruimen voordat je de tent op kunt zetten
Zwemwater is verboden terrein
Bos niet te vinden op loopafstand langs drukke weg
Honden van mede campeerders in je tent en auto

Reactie plaatsen