Home » Nederland » Drenthe » Hondencamping Evensterk

Hondencamping Evensterk, Een, Drenthe, NL

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Tet wesselius
10 maanden geleden

Geweldige vakantie gehad. Onze honden hebben de vakantie van hun leven gehad. Wel jammer dat je niet goed bij de zwemplas kon komen. Volgend jaar weer. Als alles goed gaat. We zijn nu eerder weggegaan, simpel omdat onze honden totaal versleten waren van het gespeel.

Petra wildeboer
een jaar geleden

Gezellige leuke camping,gastvrij,honden lopen los op de camping,de camping is omheind,zodat de honden niet weg kunnen lopen,poepzakjes bij in en uitgang,trampoline en andere leuke dingen voor de kinderen,op loop afstand het rhono strand,waar de kinderen heerlijk kunnen spelen,en ijsje of iets anders kunnen eten,ook zijn er kippen,geiten,pony,s te vinden op de camping,avonds gezellig met zn allen aan het kampvuur,gastvrije camping eigenaresse,alles kan en mag in overleg,kortom een heerlijke kleinschalige camping,zowel voor mens en dier,dus een echte aanrader.

Yvonne Nederpel
een jaar geleden

Een heerlijke camping voor mensen die voor hun hond vrijheid en ruimte willen. De mijne, Pepijn, vindt het er heerlijk, en ik ook. Het is er gezellig, je mag er een kampvuur maken, er zijn speelmogelijkheden voor kinderen, zowel kleine als wat grotere (trampoline, tafeltennis, tafelvoetbal, speelhuisje etc.), er is zwemgelegenheid in de nabijheid, er is speelgoed voor de honden, wat wil je nog meer! Een ideale plek dus, waar je ook nog echt kampeert.

Yolanda Massaar
een jaar geleden

Het is echt een top camping. We gaan er nu weer heen voor het 4 jaar. Altijd een gezellige club mensen en honden. De honden ondeling kunnen het altijd goed met elkaar vinden. Als je vakantie met je hond wil moet je echt deze camping hebben. Onze hond is echt moe na deze vakantie en wij lekker uitgelust.

Nijboer
een jaar geleden

Nette, verzorgde, gezellige camping voor mens en dier!
Heerlijk genieten van de natuur en de rust.

petra
een jaar geleden

Als eigenaresse van de camping wil ik toch even reageren op de beoordeling van de dames Sandra en Cathryn. Deze dames zijn vorige jaar 2-3 dagen bij mij op de camping geweest. Tijdens hun verblijf hebben ze tegen mij hun ongenoegen niet geuit. Toen ze vertrokken waren zijn ze op mijn facebook pagina en op hondensites allemaal negatieve reacties gaan plaatsen. Ik heb contact met ze gezocht en verzocht hiermee te stoppen. Toen dat niet hielp heb ik de dames geblokkeerd. Dan wordt het heerlijk rustig. Nu hebben ze weer een manier gevonden mijn mooie bedrijf zwart te maken. Ik kan mij slechts verdedigen door hierop te reageren. Ik zou zeggen, kom gezellig op deze camping en vel zelf uw oordeel.

Peter van Beer
een jaar geleden

De camping is top, de eigenaresse is top, de locatie is top, de honden hebben het er geweldig met elkaar dus wat heeft een mens nog meer nodig om helemaal tot rust te komen.
Kortom, wij kunnen ons geen betere camping voorstellen. Een aanrader dus voor iedereen maar vooral voor dierenliefhebbers.

De wit
een jaar geleden

Hele leuke camping!
Voor jong en oud genoeg te doen. Leuke mogelijkheden om met je hond lekker te gaan zwemmen of uren door de bossen te wandelen.
Op het camping terrein niet aan een stikje verplicht vast hoeven te zitten, maar lekker kunnen spelen en vliegen over het goed omheinde veld.
Nette, aparte douche en wc voorziening die netjes schoon gemaakt worden.
Verder een gezellige camping met mensen die lekker met elkaar en de honden van een leuke vakantie willen genieten!
Absoluut een aanrader!!

Sandra
een jaar geleden

Niet zo bevallen... Veel hondenpoep overal, beetje eng dorpsgevoel, betweters, en met zijn allen poepen en plassen op 1damestoilet..tevens douche. Wc rook dus niet fris....ik ging voor een wc bezoek naar de camping aan het Rondstrand. Poep op mijn tentstokken tijdens het opzetten van de tent. Er lopen ook niet goed opgevoede honden rond...bij het zwemplas je bij de camping werden we aangevallen door twee blote mannen die het strand voor zichzelf wilden. Wel verboden wegens drijfzand daar.

Cathryn
een jaar geleden

Hele slechte ervaring
Eerst poep ruimen voordat je de tent op kunt zetten
Zwemwater is verboden terrein
Bos niet te vinden op loopafstand langs drukke weg
Honden van mede campeerders in je tent en auto

Reactie plaatsen