Home » Nederland » Drenthe » Vakantiehuisje de Hondsrug

Vakantiehuisje De Hondsrug, Ees, Drenthe

Ees,
Vakantiehuis de Hondsrug
2 + HONDEN WELKOM (meer in overleg) 

OMHEINDE TUIN 150m2, 1.45 hoog
2 pers, 1 slpkmr, wifi

Omschrijving:
Vakantiehuisje De Hondsrug staat in Ees (Drenthe), op 3 wandelminuten van de staatsbossen van Exloo. Hier wisselen naald- en loofbos, open heide en stuifzanden elkaar af. Het glooiende landschap maakt het een heerlijk gebied om te wandelen, te fietsen (mountainbiken) of paard te rijden. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen.
Het gezellige Brinkdorp Borger met diverse winkels en eetgelegenheden ligt op 2 km afstand. Emmen (Wildlands) ligt op 15 km afstand.

Het huisje bestaat uit een woonkamer ( 4.50x 3.80 mtr) tv en wifi aanwezig, slaapkamer (4.50 x 3.80 mtr)  met tweepersoonsbed, eenvoudige keuken met koelkast en gasfornuis en badkamer met douche, wastafel en wc.
De tuin is geheel omheind en ca 150m2 groot, tuinmeubilair aanwezig. Vanuit de tuin is er uitkijk op een weiland met paarden.

Het huisje is een voormalige bakkerij en staat op het terrein van ons eigen huis maar heeft een eigen ingang en een eigen afgesloten tuin.

Prijzen:

Het huisje is te huur voor 75,- per dag.
Huurprijs per week is 425,-
Schoonmaakkosten bij meer dan 2 dagen bedraagt 40,-

Via onderstaand formulier kunt u een recensie plaatsen. Vragen worden hier niet beantwoord.

Reacties

Myriam Thijs
2 maanden geleden

Beste, is deze nog beschikbaar eind juli en witvis de prijs?
Zijn 3 honden, border collies , ook welkom?

Jeannette Goorhuis
2 jaar geleden

Een paar heerlijke dagen gehad in vakantiehuisje De Hondsrug.
Een heerlik vrij huisje, grote tuin omheind ideaal voor de hondjes... kamer keuken slaapkamer apart.. een fantastisch fijn groot bed. Een absolute aanrader. Zeer vriendelijk ontvangst van de Gast Heer en gast vrouw. Meedenkend aan waar je mooi kan wandelen met de hondjes. Ik zeg:Doen.

Reactie plaatsen