Home » Nederland » Limburg » Vakantiehuis Wingerd

Vakantiewoning de Wingerd, Ulestraten, (Zuid) Limburg

MAX 2 HONDEN WELKOM
Niet omheinde privetuin 5000m2.
10 pers, 3 slpkmrs, wifi


Omschrijving:
 De Biesenberg is een kleinschalig vakantiecentrum dat bestaat uit 3 vakantiewoningen, gelegen in een landelijke omgeving, aan de voet van de bosrand in het mooie heuvelland. Een gelieve plek voor iedereen die onbezorgd wil genieten van al het goede ”Bourgondische” wat Limburg in huis heeft.

De Wingerd beschikt over gezellige ruime woon/zitkamer met TV, open keuken voorzien van 5 pits gaskookplaat, combi-oven/magnetron, vaatwasser en wasmachine, ruime douche met toilet en 3 ruime slaapkamers.

 

Het beschikt over gezellige ruime woon/zitkamer met TV met open keuken , een aparte zitkamer.  Open keuken voorzien van 4 pits elektrische kookplaat, combi-oven/magnetron, vaatwasser en wasmachine, 2 douches waarvan 1 met toilet, 3 ruime slaapkamers.

Voor de kinderen is er een kleine speeltuin, een ruim speelveld, privébos ( 5000 m2) met een kabbelend beekje dat dwars over het terrein loopt, waar ieder kind zijn spelfantasie de vrije loop kan laten en ravotten.

Buiten is een stookplaats om samen gezelling te genieten van de avond rondom het kampvuur.

Geschikt voor grotere gezins/ familievakantie of groepsvakantie, waar men genietend van de flora en fauna, zowel actief als passief tot rust kan komen.

Beoordelingen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.