Appartement Wit Holland, Westelbeers, Noord Brabant, NL

Max 6

50 m2, 1.20 hoog

Tot 6Appartement Wit Holland’ op de Landschotse Hoeve is een huiselijk en sfeervol appartement gelegen op de begane grond met een heerlijk, grote tuin.
 Het is mogelijk te verblijven in dit appartement met 1 tot 6 personen. De slaapkamers zijn ieder voorzien van twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer staat een tweepersoonsslaapbank welke slapen met 6 personen mogelijk maakt. Daarnaast is het mogelijk dit appartement te huren in combinatie met het appartement 'Keienhurk' waardoor verblijven met 10 personen mogelijk is. Zodat u ook met familieweekendjes heerlijk kunt genieten op de boerderij.
Dit appartement is tevens geschikt voor mindervaliden
 

Reacties

Ton van Poppel
8 maanden geleden

Mijn man en ik hebben met onze 3 shelties van 3 t/m 10 september 2017 onze vakantie doorgebracht in vakantiewoning Wit Holland. Het is een schitterende vakantiewoning, heel ruim, heel modern, modern gemeubileerd. Er ontbreekt niets, een geweldige woning, met een grote geheel omheinde tuin. In de directe omgeving kun je een prachtige wandeling maken over de Landschotse Heide. Op korte afstand kun je verschillende uitstapjes maken. De hondjes hebben genoten. Voor ons is er één minpunt, de tuin ligt aan een weg waar redelijk veel verkeer over komt.

Reactie plaatsen